BOB wordt VIB bij De Vrienden van Amstel LIVE


VIP Parking voor AHOY voor de ‘very important BOB’ bij Amstel LIVE

Event – De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very important BOB’.

Voor hem of haar wordt de avond extra feestelijk dankzij een eigen privé parkeerplaats voor de deur van Rotterdam Ahoy, de hele avond gratis alcoholvrije consumpties, leuke gadgets en De Vrienden van Amstel LIVE merchandise. Via social media gaat Amstel iedere dag op zoek naar een geschikte VIB. Iedere showavond worden er vijf VIB's geselecteerd. Thijs Gussenhoven, Marketing Manager Amstel: “De BOB zijn is soms nog weleens een onderbelichte rol in vriendengroepen. Gelukkig ziet men vandaag de dag in dat het eigenlijk een hele dankbare taak is; want zonder BOB is het geen feest en daarom willen we hem of haar eens goed in het zonnetje te zetten. Tijdens De Vrienden van Amstel LIVE eren we de BOB en laten we zien dat je ook met een 0.0 een geweldige avond kan hebben”.

Bron: Heineken/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws







Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht

ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid