De Broodjesbox opent derde locatie


De derde locatie van de Broodjesbox en de tweede in Almelo

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

De eerste locatie van de Broodjesbox werd drie jaar geleden geopend aan de Weezebeeksingel, ook in Almelo in een shop bij een Shell-station. Verder heeft het concept nog een locatie in Deventer.

Onderscheid

De Broodjesbox wil zich onderscheiden in kwaliteit, maar ook in regionaliteit. Naast de standaard  broodjes, heeft De Broodjesbox ook bijzondere combinaties op de kaart staan, met fantasienamen, zoals de toverstok - een warm broodje met rauwe ham, brie en ui -, maar ook een broodje Mykonos met rosbief, zongedroogde tomaatjes, pesto, fetakaas, sla en bieslook. Verder ook  speciale broodjes zoals een broodje met ketjap-vlees of Duitse braadworst.

Groei

Knol en Sievers willen met hun lunchconcept groeien de komende tijd. Op de planning de komende maanden staan nog een Shell-locatie op parkeerplaats Hazepad aan de N36 in Vriezenveen en vestigingen in Heerenveen en Joure.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees berichtVijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees berichtShell zet broodje kreeft op de menukaart

Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Lees bericht

Van Horne opent eigen shop Buulangerie

Petrol – Buulangerie heet het nieuwe shopconcept van Van Horne Brandstoffen in Budel. Afgelopen vrijdag werd het eigen shopconcept geopend dat zich richt op verschillende eetmomenten van ontbijt, lunch en avond eten.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid