De Broodjesbox opent derde locatie


De derde locatie van de Broodjesbox en de tweede in Almelo

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

De eerste locatie van de Broodjesbox werd drie jaar geleden geopend aan de Weezebeeksingel, ook in Almelo in een shop bij een Shell-station. Verder heeft het concept nog een locatie in Deventer.

Onderscheid

De Broodjesbox wil zich onderscheiden in kwaliteit, maar ook in regionaliteit. Naast de standaard  broodjes, heeft De Broodjesbox ook bijzondere combinaties op de kaart staan, met fantasienamen, zoals de toverstok - een warm broodje met rauwe ham, brie en ui -, maar ook een broodje Mykonos met rosbief, zongedroogde tomaatjes, pesto, fetakaas, sla en bieslook. Verder ook  speciale broodjes zoals een broodje met ketjap-vlees of Duitse braadworst.

Groei

Knol en Sievers willen met hun lunchconcept groeien de komende tijd. Op de planning de komende maanden staan nog een Shell-locatie op parkeerplaats Hazepad aan de N36 in Vriezenveen en vestigingen in Heerenveen en Joure.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid