Circle K opent eerste verbouwde shop in Berlijn


De eerste verbouwde Circle K-shop in Duitsland werd geopend in Berlijn, Nederland volgt nu / Foto bij: Circle K

Formulenieuws – Circle K, dat de tankshoplocaties van TotalEnergies in Nederland en Duitsland heeft overgenomen, heeft de eerste verbouwde locatie in Berlijn geopend. De komende jaren worden alle TotalEnergies-locatie omgebouwd volgens dit convenienceconcept.

De overnamedeal met TotalEnergies is begin dit jaar bekrachtigd. De overeenkomst die het Canadese Alimentation Couche-Tard Inc heeft gesloten betreft alle Europese Retail & Cards activiteiten van TotalEnergies. De opening van de eerste locatie in Duitsland zo kort na de definitieve goedkeuring laat zien dat het retailbedrijf er geen gras over laat groeien. De voorbereidingen voor verbouw van deze locatie waren er natuurlijk al wel. Alimentation Couche-Tard maakte maart vorig jaar bekend belangstelling te hebben voor de bijna 400 locaties in Nederland en de bijna 1200 vestigingen in Duitsland. Als aanvulling nam het Canadese retailbedrijf ook een belang van 60 procent in de winkels in België en Luxemburg van TotalEnergies.

Circle K-merkkoffie

Het assortiment in Berlijn is gericht op de consument die onderweg is en bestaat uit hotdogs, sandwiches en baguettes en de typische Circle K-merkkoffie in zelfbediening, zo laat Circle K weten. Daarnaast een ruim assortiment gekoelde dranken en tal van multipack-promoties en impulsplaatsingen op deze locatie.

Bron: Circle K/@FoodClicks

Zes meter lange koelkast met frisdrank

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz

Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Lees bericht

Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Lees bericht

Tabaksspeciaalzaak Van Vuure test automaat met tabaksuitgifte

Vending – Bij een tabaksspeciaalzaak  van de Amsterdamse ondernemer Jeffrey van Vuure in winkelcentrum De Kameleon in Amsterdam Zuid-Oost staat de eerste kiosk met een volledig geautomatiseerde tabaksautomaat. Bij de vendingautomaat kan de klant na een leeftijdscheck zelf de tabakswaren kiezen, afrekenen en meenemen, zonder tussenkomst van een winkelmedewerker.

Lees bericht


AVIA Weghorst langs de A1 kleurt oranje

Tankstation – AVIA Weghorst langs de A1 heeft de tankstation-locatie ‘Lonnekermeer’ tussen Hengelo en Oldenzaal helemaal in de EK-kleuren geschilderd. Naast de kleuren rood, wit en blauw is er ook een levensgrote foto van Wout Weghorst tegen de gevel geplaatst.

Lees bericht

Alles in één keer afrekenen? Circle K doet het

Buitenland – Circle K, het shopformat voor tankstations van het Canadese retailbedrijf Alimentation Couche-Tard Inc., is in Scandinavië gestart met het afrekenen van meerdere artikelen in één keer. De betaalwijze past in de strategie van het retailbedrijf om het voor de reiziger steeds gemakkelijker te maken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid