Circle K opent eerste verbouwde shop in Berlijn


De eerste verbouwde Circle K-shop in Duitsland werd geopend in Berlijn, Nederland volgt nu / Foto bij: Circle K

Formulenieuws – Circle K, dat de tankshoplocaties van TotalEnergies in Nederland en Duitsland heeft overgenomen, heeft de eerste verbouwde locatie in Berlijn geopend. De komende jaren worden alle TotalEnergies-locatie omgebouwd volgens dit convenienceconcept.

De overnamedeal met TotalEnergies is begin dit jaar bekrachtigd. De overeenkomst die het Canadese Alimentation Couche-Tard Inc heeft gesloten betreft alle Europese Retail & Cards activiteiten van TotalEnergies. De opening van de eerste locatie in Duitsland zo kort na de definitieve goedkeuring laat zien dat het retailbedrijf er geen gras over laat groeien. De voorbereidingen voor verbouw van deze locatie waren er natuurlijk al wel. Alimentation Couche-Tard maakte maart vorig jaar bekend belangstelling te hebben voor de bijna 400 locaties in Nederland en de bijna 1200 vestigingen in Duitsland. Als aanvulling nam het Canadese retailbedrijf ook een belang van 60 procent in de winkels in België en Luxemburg van TotalEnergies.

Circle K-merkkoffie

Het assortiment in Berlijn is gericht op de consument die onderweg is en bestaat uit hotdogs, sandwiches en baguettes en de typische Circle K-merkkoffie in zelfbediening, zo laat Circle K weten. Daarnaast een ruim assortiment gekoelde dranken en tal van multipack-promoties en impulsplaatsingen op deze locatie.

Bron: Circle K/@FoodClicks

Zes meter lange koelkast met frisdrank

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees berichtGeen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht

BP Vlamings Dinteloord opent aparte TabakSpeciaalZaak

Tankstation – BP Dinteloord is naar alle waarschijnlijkheid het eerste Nederlandse tankstation dat een eigen TabakSpeciaalZaak heeft geopend. De vestiging ging deze week open en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving van dit moment. De TabakSpeciaalZaak is in een aparte, afgescheiden ruimte van de tankshop ingericht.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid