Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld


Circle K wil het de reiziger vooral gemakkelijker maken

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

De locatie is tijdens de verbouwing open gebleven, maar volledig gerestyled in de kleuren van Circle K. De locatie in Harmelen is de eerste van een serie van drie die binnenkort worden geopend in Nederland. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de TotalEnergies-tankstations Schiphol en Reeuwijk. Alimentation Couche-Tard Inc. wil in een hoog tempo deTotalEnergies- locaties in Duitsland, België, Luxemburg en Nederland ombouwen naar Circle K.

Gemakkelijker

Alimentation Couche-Tard gaat het bij de invulling van de shops duidelijk anders doen dan de bestaande shops bij Nederlandse tankstations. Circle K wil het de reiziger vooral gemakkelijker maken, maar ook in de kwaliteit van de producten wil de formule zich duidelijk onderscheiden. Het aanbod bestaat uit een assortiment producten dat zich richt op de consument die onderweg, zoals hotdogs, sandwiches en baguettes en de typische Circle K-merkkoffie in zelfbediening. Daarnaast een ruim assortiment gekoelde dranken, multipack-promoties en impulsplaatsingen.

(Binnenkort meer over de plannen van Alimentation Couche-Tard Inc met Circle K in Nederland bij @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

Frits Morrema en zijn team zijn trots op de snelle verbouwing
Digitale schermen bij Circle K in Harmelen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht


Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht

Circle K opent eerste verbouwde shop in Berlijn

Formulenieuws – Circle K, dat de tankshoplocaties van TotalEnergies in Nederland en Duitsland heeft overgenomen, heeft de eerste verbouwde locatie in Berlijn geopend. De komende jaren worden alle TotalEnergies-locatie omgebouwd volgens dit convenienceconcept.

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid