Cunera Vlaar wordt nieuwe CEO Sodexo Nederland


Cunera Vlaar heeft al geruime tijd gewerkt binnen Sodexo en kent het bedrijf

Benoeming - Cunera Vlaar  is benoemd tot de nieuwe CEO Sodexo Nederland. Zij volgt per 1 februari Robert Claasen op die deze functie op interim basis invulde. Vaar is al 31 jaar werkzaam bij het Sodexo in verschillende functies in binnen- en buitenland. Meest recentelijk was zij CEO Energy & Resources Europa.

Volgens Ulf Wretskog, Executive Vice President Continental Europe past Cunera perfect bij het profiel en heeft zij een ijzersterk trackrecord. “Haar ervaring als CEO, sterke commerciële gevoel en betrokkenheid bij grote en internationale klanten maken dat we zeer content zijn met haar op deze positie.” Vlaar zelf over de benoeming: “Sodexo is in Nederland een steeds sterkere naam als partner voor het brede pakket facilitaire diensten. Werknemers hebben meer dan ooit behoefte aan autonomie en flexibiliteit en tegelijkertijd is er een toenemende behoefte aan verbinding met hun werkgever en collega’s. Veel organisaties zijn dan ook bezig om hun werkomgeving aan te passen. Met onze mensgerichte aanpak, sterke focus op duurzaamheid en een integraal pakket aan oplossingen voor hybride en flexibele manieren van werken zijn wij daarvoor dé partner.”

In Nederland verzorgt Sodexo met circa 2.200 medewerkers het volledige scala aan facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen en offshore-installaties. Van catering, receptie, onderhoud en schoonmaak tot aan integraal facility management.

Bron: Sodexo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht




Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid