De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie


Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

De locatie was voorheen een Gulf tankstation, maar is nu omgebouwd naar Shell-locatie. Bij de locatie was al een shop aanwezig, alleen was die sterk verouderd. De bestaande shop is daarom afgebroken en, binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan, herbouwd. De nieuwe shop telt nu zo’n 100 vierkante meter, gebaseerd op de buitenmuren van het gebouw. De locatie is voor het Broodjesbox-concept zeer geschikt omdat de N36 een drukke doorgaande weg is met veel vrachtverkeer. Achter de shop is daarvoor een ruime parkeerplaats aanwezig.

Onderscheid

De Broodjesbox wil zich onderscheiden met een kwalitatief en regionaal assortiment. Dat betekent dat er naast standaard broodjes ook bijzondere combinaties op de kaart zijn terug te vinden, met fantasienamen, zoals de toverstok - een warm broodje met rauwe ham, brie en ui -, maar ook een broodje Mykonos met rosbief, zongedroogde tomaatjes, pesto, fetakaas, sla en bieslook. Verder wordt vooral gekeken wat er in een regio aanslaat. Zo kennen sommige locaties een broodje met ketjap-vlees of Duitse braadworst.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid