De Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies


Interieur van een TotalEnergies-locatie in Katwijk

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

De samenwerking tussen beide partijen is er nog steeds, maar minder intensief dan voorheen. Lekkerland levert nog altijd de producten, maar als het om verdere stappen gaat met het shopconcept dan kan dat buiten medeweten van Lekkerland gebeuren. De Jong: “Als we eens een ander broodje willen proberen of met friet willen starten, hoef ik dat nu niet meer eerst met Lekkerland te overleggen.”

De Jong is van Shell overgegaan naar TotalEnergies omdat die lokaal niet vertegenwoordigd was in Katwijk en wel veel doen voor het voetballen in de regio. De Jong met gevoel voor understatement: “En in Katwijk wordt veel gevoetbald zoals je wellicht weet.”

Pilotlocatie

Eet & Gerei in Katwijk was een van de pilotlocaties van Lekkerland, waar de groothandel uit Son shopconcepten en shopelementen wilde uitproberen. Aanvankelijk was het de bedoeling om meerdere van dit soort labstores in het land te openen, maar uiteindelijk is het bij de locatie in Katwijk gebleven. De uitgangspunten van toen staan nog steeds overeind, laat De Jong weten alleen worden de broodjes nu verpakt aangeboden. Corona heeft in het verpakt aanbieden van de broodjes een belangrijke rol gespeeld. Door het succes is een grotere bakplaat aangeschaft het broodje kip doet het nog altijd goed hier, aldus De Jong.

De Jong Katwijk heeft naast het tankstation met shop en bakery, ook een carwash en geldt als regionaal bekend verkooppunt voor tweedehands auto’s, James servicepunt, Euromaster partner en vertegenwoordiger voor Citroën en Peugeot.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht


Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht

Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid