Dick Slootweg en Dries Bögels bij BBB Horeca Summit


Sfeerbeeld van de BBB Maastricht

Vakbeurzen - Managing Director Bidfood Dick Slootweg en Dries Bögels, COO Sligro Food Group, nemen deel aan de BBB Horeca Summit. In het panelgesprek ‘Groothandel & Corona’ geven zij antwoord op de vragen van horecaondernemers. Dat heeft de organisatie van de BBB Horeca Summit laten weten.

De BBB Horeca Summit wordt georganiseerd in samenwerking met Servicecenter 4Hospitality (S4H) en vindt plaats tijdens de 66ste editie van BBB Maastricht. Dit event wordt van  12 tot en met  14 oktober gehouden. De organisatoren waardeert het dat beide topondernemer samen op een podium met elkaar in gesprek gaan. ‘Dat gebeurt vanuit de solidariteitsgedachte. Ook zij begrijpen dat de horeca behoefte heeft aan het delen van ervaringen in deze tijd en dat ondernemers op zoek zijn naar gedegen advies’, aldus Charles van Goch, CEO Mise en Place en gastheer van de BBB Horeca Summit.

Gedurende 3 dagen worden verschillende thema’s behandeld tijdens de BBB Horeca Summit. BBB en S4H presenteren topsprekers uit de horecasectoren bierbrouwerij, groothandel, out of home/ delivery, catering en inkooporganisatie. Daarnaast zal er ook extra aandacht besteed worden aan het thema digitalisering, dat ingevuld wordt door TIPPR.

BBB Maastricht is de enige horecavakbeurs die dit jaar nog plaatsvindt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Uitdagende tijden blijven Sligro parten spelen

Groothandel - De omzet van de Groep over het eerste halfjaar 2024 bedroeg € 1.393 miljoen, een afname van 0,7% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2023. Desondanks bleef onze ebitda met € 55 miljoen gelijk aan vorig jaar en nam het bedrijfsresultaat met € 2 miljoen toe tot € 6 miljoen. De nettowinst nam door gestegen rentelasten af tot een verlies van € 1 miljoen.

Lees bericht


Feyenoord en Sligro verlengen samenwerking met 5 jaar

Samenwerking - Feyenoord Rotterdam N.V. en Sligro hebben het partnership met vijf jaar verlengd. De horecagroothandel is daarmee tot 1 juli 2029 als Official Food Partner aan de club verbonden. Ook blijft Sligro food- en non-foodproducten leveren aan De Kuip. Dat meldt Sligro Food Group.

Lees bericht


Foodservice groothandels verenigen zich in FSN

Groothandels – Zes groothandels in de foodservicesector hebben zich verenigd in een nieuwe branchevereniging genaamd Foodservice Nederland (FSN). FSN is aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) en wordt voorgezeten door de oud-politicus Erik Ziengs. De bedrijven willen de foodservicesector een duidelijke stem richting politiek Den Haag geven.

Lees bericht

De Nieuwe Keuken Event wil chefs samenbrengen en inspireren

Event - Food Reporter, onderdeel van Bidfood, wil met het De Nieuwe Keuken Event chefs samenbrengen om ideeën te delen voor een duurzamer voedselsysteem. Het event, dat maandag plaats vond, moet chefs inspireren en verbinden en aanzetten na te denken over de toekomst van de professionele keuken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid