Dick Slootweg en Dries Bögels bij BBB Horeca Summit
Vakbeurzen - Managing Director Bidfood Dick Slootweg en Dries Bögels, COO Sligro Food Group, nemen deel aan de BBB Horeca Summit. In het panelgesprek ‘Groothandel & Corona’ geven zij antwoord op de vragen van horecaondernemers. Dat heeft de organisatie van de BBB Horeca Summit laten weten.
De BBB Horeca Summit wordt georganiseerd in samenwerking met Servicecenter 4Hospitality (S4H) en vindt plaats tijdens de 66ste editie van BBB Maastricht. Dit event wordt van 12 tot en met 14 oktober gehouden. De organisatoren waardeert het dat beide topondernemer samen op een podium met elkaar in gesprek gaan. ‘Dat gebeurt vanuit de solidariteitsgedachte. Ook zij begrijpen dat de horeca behoefte heeft aan het delen van ervaringen in deze tijd en dat ondernemers op zoek zijn naar gedegen advies’, aldus Charles van Goch, CEO Mise en Place en gastheer van de BBB Horeca Summit.
Gedurende 3 dagen worden verschillende thema’s behandeld tijdens de BBB Horeca Summit. BBB en S4H presenteren topsprekers uit de horecasectoren bierbrouwerij, groothandel, out of home/ delivery, catering en inkooporganisatie. Daarnaast zal er ook extra aandacht besteed worden aan het thema digitalisering, dat ingevuld wordt door TIPPR.
BBB Maastricht is de enige horecavakbeurs die dit jaar nog plaatsvindt.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Frans foodtechbedrijf Clone start in Nederland
Foodtech - Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs is officieel van start gegaan in Nederland. Het bedrijf haalde onlangs €105 miljoen aan financiering op. Clone positioneert zich als grootste virtuele restaurant ter wereld.
Lees berichtFoodpartners weer actief voor Voedselbanken Nederland
Actie - Van maandag 2 tot en met 5 december zetten 660 medewerkers van Unilever en partners zich wederom in bij Ahoy Rotterdam om pakketten in te pakken voor de Voedselbanken. Hetzelfde doen 265 vrijwilligers bij Bidfood in Biddinghuizen. Deze pakketten zijn bedoeld voor gezinnen die onder de armoedegrens leven en tijdens de feestdagen extra steun kunnen gebruiken.
Lees berichtKoen Slippens gekozen tot FoodManager van het Jaar
Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres is Koen Slippen, ceo van Sligro Food Group, uitgeroepen tot FoodManager van het Jaar. Het is voor het eerst dat de titel toevalt aan een manager uit het foodservicekanaal.
Lees berichtNamen van New Chefs on the Block zijn bekend
Verkiezing - Dani Hoefnagels, Demian Parasmo en Josephien Blom zijn maandagavond uitgeroepen tot New Chefs on the Block. Food Reporter heeft in samenwerking met Gault&Millau de namen van de chefs bekendgemaakt.
Lees berichtSligro wint Logistiek Laadplein Award 2024
Verkiezing - Tijdens ‘Zero Emission | Ecomobiel’ in ‘s-Hertogenbosch is vorige week de ‘Logistiek Laadplein Award 2024’ uitgereikt aan Sligro. Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs voor duurzame vernieuwing in mobiliteit.
Lees berichtTabaksomzet helpt omzet Sligro in derde kwartaal
Groothandel - Sligro Food Group realiseerde over het derde kwartaal van 2024 een omzet van € 730 miljoen, een toename van € 25 miljoen of 3,5% ten opzichte van de omzet van € 705 miljoen in het derde kwartaal van 2023. Dat meldt de groothandel uit Veghel bij de bekendmaking van de cijfers over het derde kwartaal.
Lees bericht