Diego’s opent bezorgkeuken in Rotterdam Noord


Diego Buik

Dark Kitchen – Hamburgerspecialist Diego Buik opent naast zijn Diego’s-vestiging op Rotterdam Zuid en de foodstand in Foodhall Scheveningen, ook een bezorgkeuken in Rotterdam Noord. De keuken is onderdeel van The Kitchen Dojo.

Volgens eigenaar Diego Buik is de groei naar een bezorgkeuken een nieuwe stap in zijn onderneming. 'Na bijna een jaar coronacrisis en de explosieve groei van de thuisbezorgdmarkt, leek het mij een logische stap om ons merk te laten groeien in Rotterdam'.

De onzekerheid van alle coronamaatregelen maakt de stap naar een nieuwe, eigen fysieke locatie nog te groot, aldus Buik, maar het openen van een zogenaamde dark kitchen zorgt voor een mooie kans om hetmerk uit te breiden. Die ruimte kijgt Diego’s in de keuken van The Kitchen Dojo, een nieuw concept van chef Junior Lugte, sinds februari dit jaar.

Vegan

Diego gaat in de bezorgkeuken ook experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. 'Zo gaan wij in samenwerking met Upfield (Violife, Flora) en Beyond Meat, The Fast Vegan neerzetten. Dit volledige vegan concept draait om lekkerste vegan burgers en sides tegen een schappelijke prijs. Dat betekent op de kaart vegan smash burgers, vegan loaded fries en de beste vegan desserts.'

Diego Buik gaat vanaf half april starten in de nieuwe bezorgkeuken. Geleverd aan huis wordt gedaan door Uber Eats.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees berichtGroei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees berichtGhost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid