Diego’s opent bezorgkeuken in Rotterdam Noord


Diego Buik

Dark Kitchen – Hamburgerspecialist Diego Buik opent naast zijn Diego’s-vestiging op Rotterdam Zuid en de foodstand in Foodhall Scheveningen, ook een bezorgkeuken in Rotterdam Noord. De keuken is onderdeel van The Kitchen Dojo.

Volgens eigenaar Diego Buik is de groei naar een bezorgkeuken een nieuwe stap in zijn onderneming. 'Na bijna een jaar coronacrisis en de explosieve groei van de thuisbezorgdmarkt, leek het mij een logische stap om ons merk te laten groeien in Rotterdam'.

De onzekerheid van alle coronamaatregelen maakt de stap naar een nieuwe, eigen fysieke locatie nog te groot, aldus Buik, maar het openen van een zogenaamde dark kitchen zorgt voor een mooie kans om hetmerk uit te breiden. Die ruimte kijgt Diego’s in de keuken van The Kitchen Dojo, een nieuw concept van chef Junior Lugte, sinds februari dit jaar.

Vegan

Diego gaat in de bezorgkeuken ook experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. 'Zo gaan wij in samenwerking met Upfield (Violife, Flora) en Beyond Meat, The Fast Vegan neerzetten. Dit volledige vegan concept draait om lekkerste vegan burgers en sides tegen een schappelijke prijs. Dat betekent op de kaart vegan smash burgers, vegan loaded fries en de beste vegan desserts.'

Diego Buik gaat vanaf half april starten in de nieuwe bezorgkeuken. Geleverd aan huis wordt gedaan door Uber Eats.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Nog veel misvattingen over plantaardige voeding

Onderzoek – Over plantaardig eten blijken nog veel misvattingen te zijn. Zo denken veel Nederlanders ten onrechte dat plantaardige alternatieven voor vlees, vis of zuivel altijd bewerkt zijn (29%), een plantaardig dieet moeilijk is (28%) en bovendien duurder dan een dieet met meer vlees (28%).

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid