Diego’s opent bezorgkeuken in Rotterdam Noord


Diego Buik

Dark Kitchen – Hamburgerspecialist Diego Buik opent naast zijn Diego’s-vestiging op Rotterdam Zuid en de foodstand in Foodhall Scheveningen, ook een bezorgkeuken in Rotterdam Noord. De keuken is onderdeel van The Kitchen Dojo.

Volgens eigenaar Diego Buik is de groei naar een bezorgkeuken een nieuwe stap in zijn onderneming. 'Na bijna een jaar coronacrisis en de explosieve groei van de thuisbezorgdmarkt, leek het mij een logische stap om ons merk te laten groeien in Rotterdam'.

De onzekerheid van alle coronamaatregelen maakt de stap naar een nieuwe, eigen fysieke locatie nog te groot, aldus Buik, maar het openen van een zogenaamde dark kitchen zorgt voor een mooie kans om hetmerk uit te breiden. Die ruimte kijgt Diego’s in de keuken van The Kitchen Dojo, een nieuw concept van chef Junior Lugte, sinds februari dit jaar.

Vegan

Diego gaat in de bezorgkeuken ook experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. 'Zo gaan wij in samenwerking met Upfield (Violife, Flora) en Beyond Meat, The Fast Vegan neerzetten. Dit volledige vegan concept draait om lekkerste vegan burgers en sides tegen een schappelijke prijs. Dat betekent op de kaart vegan smash burgers, vegan loaded fries en de beste vegan desserts.'

Diego Buik gaat vanaf half april starten in de nieuwe bezorgkeuken. Geleverd aan huis wordt gedaan door Uber Eats.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBlue Band lanceert als eerste in Nederland een papieren kuip

Introductie - Als eerste in Nederland lanceert Blue Band een kuip die gemaakt is van papier. De innovatieve kuip is vrij van plastic, 100% recyclebaar en mag gewoon bij het papierafval weggegooid worden. Naast de nieuwe verpakking, introduceert Blue Band eveneens een vernieuwd ontwerp dat duidelijk de zes natuurlijke ingrediënten van Roombeter visualiseert.

Lees bericht
Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid