Domino’s en SLAM! zetten samen Koningsnacht Festival op


Festival - Domino’s en SLAM! organiseren samen een alternatief festival. Nu koningsnacht en de bijbehorende feesten niet doorgaan verzorgen zij gezamenlijk Koningsnacht Festivals met livesets van onder andere Nicky Romero en DJ La Fuente.

Domino’s en SLAM! willen met hun alternatief toch de traditie een beetje in ere houden. Net zoals tijdens het SLAM! Quarantaine Festival, worden de kijkers tijdens Koningsnacht Festival getrakteerd op beelden vanaf leegstaande plekken. Aankomende zondag is zo een set te volgen via een livestream van Nicky Romero, DJ La Fuente en Mr. Belt & Wezol.

Saamhorigheid

Voor de liefhebbers en volgers van de livestream verloot Domino’s giftcards van 20 euro. Marianne Kemps, woordvoerder van Domino’s: “Op Koningsnacht en Koningsdag voelen we ons verbonden met elkaar. Ondanks dat we niet fysiek bij elkaar kunnen zijn om Koningsnacht te vieren, hopen we met het Koningsnacht Festival mensen toch het gevoel van saamhorigheid te laten ervaren door online de verbinding met elkaar te zoeken. Zo maken we er toch een mooi feestje van samen met lekkere muziek en natuurlijk pizza.”

Quarantaine Festival

De afgelopen weken bereikte SLAM! 100 duizenden mensen met het SLAM! Quarantaine Festival. Er waren live sets te zien vanaf lege toeristische trekpleisters als De Keukenhof, Walibi, de middenstip van het Philipsstadion en Safaripark Beekse Bergen. Komende vrijdag is voorlopig de laatste editie van het grootste, virusvrije festival ter wereld. Als kers op de taart organiseert SLAM! samen met Domino’s zondagavond Koningsnacht Festival.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht




Domino’s eerste Nederlandse quick serviceketen met Nutri-Score

Formulenieuws - Domino’s start als eerste quick service restaurant met Nutri-Score in Nederland. De keten zet zich volledig in op het transparant maken van de voedingswaarden om consumenten een bewuste keuze te kunnen laten maken. Dat heeft de formule dinsdag bekendgemaakt bij het uitbrengen van het nieuwste eigen trendreport met daarin de meest actuele ontwikkelingen en trends van 2022.

Lees bericht


Domino’s opent eerste half jaar 2021 twintig nieuwe winkels

Formulenieuws – Domino’s Nederland gaat in de eerste helft van 2021 twintig nieuwe vestigingen openen. Belangrijke reden daarvoor is de enorme groei in het aantal bezorgmaaltijden. Naast nieuwe vestigingen, zet de keten dit jaar ook in op meer variatie binnen haar menu en verdere verduurzaming van het bedrijf.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid