Dropmaker Klepper& Klepper roept fans op nieuwe smaak te maken


Dropmaker Klepper & Klepper vraagt aan de dropliefhebbers een smaak te bedenken

Actie - Dropmaker Klepper & Klepper roept dropliefhebbers op om de nieuwe smaak van De Beste Drop Ooit te bedenken. De winnende dropsmaak gaat ook daadwerkelijk op de markt verschijnen.

Degene die de smaak bedenkt, zal ook een jaar lang zijn of haar naam terugvinden op de verpakking. Extra prijs is een jaar lang gratis drop winnen. Klepper & Klepper begonnen in 2022 met drop met zeewier. Sindsdien zijn er van De Beste Drop Ooit een aantal andere smaken bijgekomen zoals mildzout en laurier. Maar nu is de vraag, welke smaak nu? Huub Klepper: "Toen we om de tekentafel zaten voor een nieuwe smaak dachten we, waar laten we het niet door onze fans bedenken?” De dropmaker weet niet welke smaken de vraag gaat opleveren. Klepper: “Bolognesedrop, saliedrop, aardbeiendrop… het kan natuurlijk allemaal”. Na 7 juni, de sluitingsdatum voor de inzendingen, is de winnende smaak bekend.

Bron: Klepper & Klepper/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Klepper & Klepper introduceert drop met échte koffie

Introductie – Een oproep welke nieuwe dropsmaak het merk Klepper & Klepper zou moeten maken, leidde tot tienduizend inzendingen. Na proeven en testen werd het uiteindelijk drop met koffiesmaak, maar dan wel met echte koffie. Want dat er met echte producten wordt gewerkt. zijn de gebruikers van Klepper & Klepper gewend.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid