Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald


De eerste verbouwde Circle K-shop in Duitsland werd geopend in Berlijn, Nederland volgt nu / Foto bij: Circle K

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn bepaald.

Om welke locaties het gaat, is nog niet bekend gemaakt. Wel dat de eerste verbouwde locatie niet lang op zich laat wachten. Onlangs werden er in België ook al een tweetal locaties gemodelleerd naar het Cirkel K-shopformat.

TotalEnergies maakte maart vorig jaar bekend dat de locatie in Nederland en Duitsland over zouden gaan naar het Alimentation Couche-Tard Inc. Het Canadese bedrijf zou in die landen alle Retail & Cards activiteiten van TotalEnergies overnemen. Als aanvulling nam het Canadese retailbedrijf ook een belang van 60 procent in de winkels in België en Luxemburg van TotalEnergies. Circle K is ook actief in een aantal Scandinavische landen.

Circle K-merkkoffie

Circle K wil met het format het leven van de gasten gemakkelijker maken. Het aanbod bestaat uit een assortiment producten dat zich richt op de consument die onderweg, zoals hotdogs, sandwiches en baguettes en de typische Circle K-merkkoffie in zelfbediening. Daarnaast een ruim assortiment gekoelde dranken, multipack-promoties en impulsplaatsingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht


Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht


Circle K opent eerste verbouwde shop in Berlijn

Formulenieuws – Circle K, dat de tankshoplocaties van TotalEnergies in Nederland en Duitsland heeft overgenomen, heeft de eerste verbouwde locatie in Berlijn geopend. De komende jaren worden alle TotalEnergies-locatie omgebouwd volgens dit convenienceconcept.

Lees bericht

BP Vlamings Dinteloord opent aparte TabakSpeciaalZaak

Tankstation – BP Dinteloord is naar alle waarschijnlijkheid het eerste Nederlandse tankstation dat een eigen TabakSpeciaalZaak heeft geopend. De vestiging ging deze week open en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving van dit moment. De TabakSpeciaalZaak is in een aparte, afgescheiden ruimte van de tankshop ingericht.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid