Eerste Eazie langs de snelweg opent bij TotalEnergies


Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie

Formulenieuws – Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie. Sandenburg-DST bracht beide klanten bij elkaar en ontwikkelde het concept & design voor de Eazie to go en het nieuwe luxe koffieconcept onder het foodservice label Café Bonjour.

Gezondheid en duurzaamheid gaan ook langs de snelweg een steeds grotere rol spelen. Als fastfoodconcept met gezonde producten speelt Eazie op die ontwikkelingen in. Het bedrijf werd onlangs door consumenten uitgeroepen tot het beste Fast Service en Maaltijdbezorgingsconcept van Nederland bij de Foodservice Awards 2023.  De komst van Eazie bij de vestiging van TotalEnergies langs de snelweg laat zien dat ook vanuit de tankstationwereld wordt geïnvesteerd in gezondere producten en een aangenaam verblijf. Alwin Kautz, formulemanager bij TotalEnergies: “Wij willen van onze servicestations aangename plekken maken met een innovatief aanbod dat in de behoefte van iedere gast voorziet. Dat doen we met ons foodserviceconcept Café Bonjour, waar verse broodjes, barista koffie, warme snacks, uitsmijters, frites en burgers zijn te krijgen. Maar we willen onze gasten ook ’s middags een reden geven om bij ons te blijven eten. Vanaf twee uur ’s middags, wanneer er gigantisch veel mensen binnenkomen, merken we een dip in de verkoop.” De komst van Eazie moet daarin verandering gaan brengen.

Franchise

TotalEnergies wil voor iedereen die onderweg is ook een optie bieden voor een gezonde keuze. Eazie biedt die keuze. Kautz: “In Nederland hebben we voor onze shops nog niet eerder met een franchiseconstructie gewerkt. Ook niet met een formule die vanwege de naamsbekendheid en populariteit zelfstandig publiek trekt naar onze servicestations. Den Ruygen Hoek bij de A4 is veruit de beste plek waar een samenwerking met Eazie als franchisegever zou moeten kunnen slagen.”

Transitie

CEO Markus Konings van Sandenburg-DST was de matchmaker tussen de twee partijen omdat het bureau voor beide merken werkt: “Zowel TotalEnergies als Eazie werken aan een duurzame toekomst. Door deze twee sterke partijen te verbinden kunnen we bijdragen aan een transitie binnen de out-of-home markt langs de weg, waarbij we samen laten zien dat ook een gezond aanbod succesvol kan zijn.”

Rob Wolfs, directeur Eazie daarover: “Toen wij een jaar geleden de eerste gesprekken voerden, was er gelijk een goede klik. TotalEnergies is bezig met een transitie die hen in staat stelt om op een gemakkelijke manier de gast gezond eten aan te bieden in een snelle omgeving. Wij willen mensen het makkelijk maken om gezond te kunnen eten. Deze visies op gastbeleving passen bij elkaar.”

Bron: Sandenburg-DST/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
TotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ krijgt eazie-formule

Formulenieuws - TotalEnergies-tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ aan de A4 bij Hoofddorp wordt de eerste vestiging met een eazie in een tankstation. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden.

Lees berichtDe Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Lees bericht

Onbemande tankstations nauwelijks gestegen

Analyse - Het aantal onbemande tankstations is dit jaar nauwelijks verder gestegen. Van de in totaal 4.147 benzinepompen in Nederland, worden er 2.280 zonder shop geëxploiteerd. Dat zijn er 33 meer dan vorig jaar, of te wel 0,1 procent. Bemande locaties zijn met 2 procent licht gedaald. Spectaculaire stijgingen deden zich wel voor bij het aantal (snel)laadpalen en locaties waar CNG, LNG en...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid