Eerste Eazie langs de snelweg opent bij TotalEnergies


Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie

Formulenieuws – Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie. Sandenburg-DST bracht beide klanten bij elkaar en ontwikkelde het concept & design voor de Eazie to go en het nieuwe luxe koffieconcept onder het foodservice label Café Bonjour.

Gezondheid en duurzaamheid gaan ook langs de snelweg een steeds grotere rol spelen. Als fastfoodconcept met gezonde producten speelt Eazie op die ontwikkelingen in. Het bedrijf werd onlangs door consumenten uitgeroepen tot het beste Fast Service en Maaltijdbezorgingsconcept van Nederland bij de Foodservice Awards 2023.  De komst van Eazie bij de vestiging van TotalEnergies langs de snelweg laat zien dat ook vanuit de tankstationwereld wordt geïnvesteerd in gezondere producten en een aangenaam verblijf. Alwin Kautz, formulemanager bij TotalEnergies: “Wij willen van onze servicestations aangename plekken maken met een innovatief aanbod dat in de behoefte van iedere gast voorziet. Dat doen we met ons foodserviceconcept Café Bonjour, waar verse broodjes, barista koffie, warme snacks, uitsmijters, frites en burgers zijn te krijgen. Maar we willen onze gasten ook ’s middags een reden geven om bij ons te blijven eten. Vanaf twee uur ’s middags, wanneer er gigantisch veel mensen binnenkomen, merken we een dip in de verkoop.” De komst van Eazie moet daarin verandering gaan brengen.

Franchise

TotalEnergies wil voor iedereen die onderweg is ook een optie bieden voor een gezonde keuze. Eazie biedt die keuze. Kautz: “In Nederland hebben we voor onze shops nog niet eerder met een franchiseconstructie gewerkt. Ook niet met een formule die vanwege de naamsbekendheid en populariteit zelfstandig publiek trekt naar onze servicestations. Den Ruygen Hoek bij de A4 is veruit de beste plek waar een samenwerking met Eazie als franchisegever zou moeten kunnen slagen.”

Transitie

CEO Markus Konings van Sandenburg-DST was de matchmaker tussen de twee partijen omdat het bureau voor beide merken werkt: “Zowel TotalEnergies als Eazie werken aan een duurzame toekomst. Door deze twee sterke partijen te verbinden kunnen we bijdragen aan een transitie binnen de out-of-home markt langs de weg, waarbij we samen laten zien dat ook een gezond aanbod succesvol kan zijn.”

Rob Wolfs, directeur Eazie daarover: “Toen wij een jaar geleden de eerste gesprekken voerden, was er gelijk een goede klik. TotalEnergies is bezig met een transitie die hen in staat stelt om op een gemakkelijke manier de gast gezond eten aan te bieden in een snelle omgeving. Wij willen mensen het makkelijk maken om gezond te kunnen eten. Deze visies op gastbeleving passen bij elkaar.”

Bron: Sandenburg-DST/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aziatische formule Eazie wil dit jaar vijf nieuwe locaties openen

Formulenieuws - Eazie , The Asian Good Food Bar, heropent de stationslocatie in Tilburg en laat bij die gelegenheid weten nog dit jaar met vijf vestigingen te willen uitbreiden naar 31 locaties. “Deze heropening is een resultaat van onze strategie om gezond eten voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken”, meldt Eelco van de Glind, expansiemanager eazie.

Lees bericht


Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees bericht

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht


Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid