Eerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck


Honswijck langs de A1 krijgt als eerste tankstation de gezonde fastfoodformule LEON

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

LEON telt drie locaties in Nederland, die allemaal geëxploiteerd worden door HMSHost. Dit landelijk opererende horecabedrijf met vestigingen op de luchthavens, treinstations en outletcenters haalde de Britse succesformule in 2016 naar Nederland. Vorig jaar kocht de EG Group de formule.

Assortiment

Het assortiment van LEON bestaat naast diverse salades, uit maaltijden met rundvlees- en kipballetjes, bonen en quinoa. Ook diverse groente- en fruitsmoothies staan op de menukaart, net als muffins voor het ontbijt en porridge pots.

27,5 miljoen euro

TEXACO Honswijck behoort tot de grootste tankstations van Nederland. Na de verbreding van de A1 werd de locatie door BP volledig nieuw neergezet en aanzienlijk vergroot. Na de veiling op 8 september van de huurrechten van 25 tankstations door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag kwam Honswijck voor het recordbedrag van 27,5 miljoen euro voor 15 jaar in handen van EG Group.

TEXACO

Die start nu op 8 december met de verbouwing van het WildBean Café van BP naar de formule van LEON, de ‘naturally fast food’ keten. Daarnaast wordt er gestart met de bouw van een gloednieuwe Go Fresh bakery en een SPAR shop. Als de verbouwing volgens planning verloopt gaat het tankstation op 22 december open als TEXACO Honswijck.

Bron: @FoodClicks

Tankstation Honswijck zoals het er nu nog uitziet

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht


Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid