Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld


Bij tankstation Bijleveld langs de A12 wordt al duidelijk gemaakt dat er iets gaat veranderen. Dit station krijgt dus de eerste Circle K in Nederland

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de TotalEnergies-tankstations Schiphol en Reeuwijk.

Circe K houdt er een hoog tempo op na als het gaat om de ombouw van de overgenomen TotalEnergies-locaties. De uitbreiding van het netwerk in Duitsland, Nederland en België en Luxemburg is dan ook zorgvuldig door de retailer voorbereid. Het Canadese bedrijf had de afgelopen jaren al netwerken overgenomen in Scandinavië, Polen, de Baltische staten en Ierland. Binnenkort is het merk Circle K dus ook in Nederland.

Gemakkelijker

Alimentation Couche-Tard gaat het bij de invulling van de shops duidelijk anders doen dan de bestaande shops bij Nederlandse tankstations. Circle K wil het de reiziger vooral gemakkelijker maken, maar ook in de kwaliteit van de producten wil de formule zich duidelijk onderscheiden. Het aanbod bestaat uit een assortiment producten dat zich richt op de consument die onderweg, zoals hotdogs, sandwiches en baguettes en de typische Circle K-merkkoffie in zelfbediening. Daarnaast een ruim assortiment gekoelde dranken, multipack-promoties en impulsplaatsingen.

Marktleider

Internationaal gezien, maar ook in Europa, is Circle K een steeds grotere speler in de gemaksmarkt. In tal van landen waar het bedrijf nu al actief is, is het bedrijf marktleider in de markt van convenience. Een rol die de formule ook in de nieuwe landen wil innemen.

(Binnenkort meer over de eerste Circle K-locatie in Nederland)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITI expo

Vakbeurzen - Op de UNITI expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht


Family en Coffee Fellows als duo onder één dak bij AVIA Rilland

Formulenieuws – Een revolutionair dubbelconcept  noemen ze het bij AVIA Vollenhoven en dat is de invulling van het tankstation in Rilland ook.  Na een voorbereiding van anderhalf jaar én zes weken verbouwen heropent binnenkort de volledig vernieuwde locatie officieel met de cafetariaformule Family, gecombineerd met een counter voor de koffiespecialiteiten van Coffee Fellows.

Lees bericht

Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees berichtTotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid