Eerste onbemande Tony’s kiosk opent bij Haan Express Amsterdam


De eerste onbemande Tony's Kiosk, die met de partners is ontwikkeld

Petrol - Bij het onbemande Haan Express tankstation aan de Appelweg in Amsterdam Noord is vrijdag de allereerste Tony’s Kiosk van Nederland geopend. De onbemande Kiosk, die 24/7 open is en ontwikkeld is met een aantal partners, maakt onderdeel uit van de strategie van De Haan Minerale Oliën (DHMO) om antwoorden te vinden op de toekomstige ontwikkelingen binnen petrol.

De Kiosk biedt een praktisch assortiment eet- en drinkwaren, die vanuit vending worden aangeboden. Naast een basisassortiment frisdranken, snacks, zoetwaren en belegde broodjes, zijn er ook auto-gerelateerde - en elektronische producten terug te vinden in een van de vijf vendingmachines. Pronkstuk in de Tony’s Kiosk is de Lavazza-koffiemachine, die de bezoekers koffie biedt van barista kwaliteit. De machines worden aangestuurd door de Tony’s Order & Scan Kiosk, die centraal staat opgesteld. Bezoekers betreden de Kiosk met een bankpas of een Tony’s Voordeelkaart, die ook verkrijgbaar is in de Kiosk. Degene die gebruik maakt van de Tony’s Voordeelkaart ontvangt bij bestellen en uploaden een extra bonusbedrag. Op die manier wordt het bezoek aan Tony’s gestimuleerd, ongeacht waar die zich in Nederland bevinden.

Tony’s Tower

De onbemande Kiosk is één van de antwoorden op de toekomstige ontwikkelingen binnen petrol. DHMO biedt al 24/7 producten via vending aan via de Tony’s Tower. Daarvan heeft het bedrijf er inmiddels al een viertal staat. De onbemande Tony’s Kiosk in Amsterdam is een verdere stap in het aanbieden van producten bij onbemande stations. Het gebouw is hufterproof neergezet en aan de buiten- en binnenzijde voorzien van digitale LED-schermen. Deze moeten niet alleen zorgen voor zichtbaarheid van de Tony’s Kiosk voor tankende klanten en voorbijrijdende automobilisten, maar worden ook ingezet om productaanbiedingen duidelijk te maken. De schermen worden centraal aangestuurd en kunnen inspelen op de momenten van de dag, weersomstandigheden of bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum van bepaalde producten.

Partners

DHMO heeft de ontwikkeling van Tony's Kiosk niet alleen tot stand gekregen. Retailexpert Ulrich Knieling heeft als zelfstandig cosultant, actief voor CRS (convenience retail solutions) en een nieuw onderdeel van Lekkerland Nederland, een belangrijke bijdrage geleverd aan het concept. Knieling houdt zich met CRS bezig met Future Proof concepten. Zo wordt ook in nauwe samenwerking nu ook met DHMO opgetrokken om antwoorden te vinden op de retailtransitie. De Tony’s Kiosk is onder andere ook mede ontwikkeld door Veloform, Innovend, Bullled en H@nd, die ieder op hun eigen terrein een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de technische en fysieke totstandkoming.

(Meer over de onbemande Tony’s Kiosk in de aankomende uitgave van @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

De koffiecounter in de Tony's Kiosk met koffie van barista kwaliteit

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht




De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht


Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid