Eerste One Hundred Restroom bij ‘Work and Charge Hub 59’


De opening werd verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred restrooms

Rezigersformat - Deze week vond de opening plaats van het toiletconcept One Hundred bij BRIER59. Deze zogenaamde ‘work-eat-charge hub’ is gelegen aan de A59 en biedt een mix van restaurants, elektrische laadfaciliteiten en moderne (flex) kantoren.

Het concept is ontwikkeld door de Stein Investment Group. De opening werd daarom verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred restrooms. Bij die gelegenheid zei Moeskops: “One Hundred streeft ernaar om van elk toiletbezoek een welzijnsboost van 5 minuten te maken voor de bezoekers. Deel uitmaken van deze innovatieve 'energy hub' past perfect bij onze visie.” Dagelijks rijden meer dan 100.000 snelweggebruikers over deze wegen tussen 's-Hertogenbosch en Oss.

De nieuwe toiletfaciliteiten bij BRIER59 bieden de bezoekers een moment van welzijn door middel van rustgevende muziek, indirecte verlichting, een aangename geur en de comfortabele inrichting. Daarnaast zijn de toiletten volledig uitgerust met state-of-the-art technologie met contactloze oplossingen en waterbesparende spoelsystemen. Bezoekers van One Hundred betalen voor hun toiletbezoek, in ruil daarvoor kunnen ze kortingen krijgen bij de restaurants. Ook een gezondheidscheck (bijv. temperatuur, bloeddruk, BMI) is inbegrepen in de ticketprijs.

One Hundred Restrooms telt al meer dan vijftig toilethubs in Spanje, Zweden, België en Nederland. In Nederland is TotalEnergies partner van One Hundred.

Bron: One Hundred/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht


De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024

Verkiezing – Maandagmiddag werd in het Utrechtse Tivoli Vredenburg de winnaars bekend gemaakt van de Gault & Millau Awards 2024. Onder het toeziend oog van de top van de Nederlandse restaurantwereld werden zij op het podium bekroond, in 18 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Gastheer van het Jaar’. Na afloop van de bijeenkomst werd de nieuwe...

Lees bericht

Circle K opent eerste verbouwde shop in Berlijn

Formulenieuws – Circle K, dat de tankshoplocaties van TotalEnergies in Nederland en Duitsland heeft overgenomen, heeft de eerste verbouwde locatie in Berlijn geopend. De komende jaren worden alle TotalEnergies-locatie omgebouwd volgens dit convenienceconcept.

Lees bericht

Ramzy Group gaat samenwerken met Royal Swinkels

Samenwerking - De Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers gaan samenwerken. De bierbrouwer uit Brabant versterkt hiermee haar positie in de hoofdstad. De Ramzy Group exploiteert in Amsterdam 35 bars, restaurants en hotels en is daarmee een gevestigde speler binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking legt tevens de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Lees berichtING: ‘Horeca gaat mager jaar tegemoet in 2024’

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor 2024 zijn, met een minimale volumegroei van 1%, mager. Dit komt door de lage economische groei, een licht stijgende werkloosheid, een laag consumentenvertrouwen en oplopende prijzen in de horeca. Dat voorspelt ING Research in een Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid