Eerste One Hundred Restroom bij ‘Work and Charge Hub 59’


De opening werd verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred restrooms

Rezigersformat - Deze week vond de opening plaats van het toiletconcept One Hundred bij BRIER59. Deze zogenaamde ‘work-eat-charge hub’ is gelegen aan de A59 en biedt een mix van restaurants, elektrische laadfaciliteiten en moderne (flex) kantoren.

Het concept is ontwikkeld door de Stein Investment Group. De opening werd daarom verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred restrooms. Bij die gelegenheid zei Moeskops: “One Hundred streeft ernaar om van elk toiletbezoek een welzijnsboost van 5 minuten te maken voor de bezoekers. Deel uitmaken van deze innovatieve 'energy hub' past perfect bij onze visie.” Dagelijks rijden meer dan 100.000 snelweggebruikers over deze wegen tussen 's-Hertogenbosch en Oss.

De nieuwe toiletfaciliteiten bij BRIER59 bieden de bezoekers een moment van welzijn door middel van rustgevende muziek, indirecte verlichting, een aangename geur en de comfortabele inrichting. Daarnaast zijn de toiletten volledig uitgerust met state-of-the-art technologie met contactloze oplossingen en waterbesparende spoelsystemen. Bezoekers van One Hundred betalen voor hun toiletbezoek, in ruil daarvoor kunnen ze kortingen krijgen bij de restaurants. Ook een gezondheidscheck (bijv. temperatuur, bloeddruk, BMI) is inbegrepen in de ticketprijs.

One Hundred Restrooms telt al meer dan vijftig toilethubs in Spanje, Zweden, België en Nederland. In Nederland is TotalEnergies partner van One Hundred.

Bron: One Hundred/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Lees bericht



Minder uitbundige tijden voor de horeca in 2024 en 2025

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor zowel 2024 als 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 2%, minder uitbundig dan voorgaande drie jaren. Dit komt onder meer door een aanhoudend lage economische groei, een laag consumentenvertrouwen en nog altijd oplopende prijzen in de horeca. Dit meldt ING Research in het woensdag gepubliceerde Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht

Vijf nieuwe leden bij culinaire vereniging JRE-Nederland

Horeca - Restaurant SILLYFOX was onlangs het middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs ‘Pers- & Partnerlunch’. Tijdens deze middag werden vijf nieuwe leden van JRE-Nederland voorgesteld. Gastheer tijdens deze ‘gastronomische kennismaking’ was dit maal Joppe Sprinkhuizen van SILLYFOX in Veghel.

Lees bericht


Lunchroom of koffiebar populairste bijbaan in horeca

Onderzoek – De horeca is een populaire sector onder jongeren om in bij te verdienen. 24% van de jongeren werkt het liefste in de horeca op de vloer als bedieningsmedewerker, achter de bar of als barista bij een lunchroom of koffiebar, tegenover 12% op de vloer in de afwas of als hulpkok. Dat blijkt uit De Bijbanen Barometer uitgevoerd door DirectResearch in opdracht...

Lees bericht

Alles in één keer afrekenen? Circle K doet het

Buitenland – Circle K, het shopformat voor tankstations van het Canadese retailbedrijf Alimentation Couche-Tard Inc., is in Scandinavië gestart met het afrekenen van meerdere artikelen in één keer. De betaalwijze past in de strategie van het retailbedrijf om het voor de reiziger steeds gemakkelijker te maken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid