EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken


Foto bij: EuroParcs Group

Leisure - EuroParcs Group heeft de vakantieparken de Woudhoeve (Egmond), Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen (beide gelegen in Noordwijk) overgenomen van TopParken.

De 3 resorts van Topparken betekenen een versterking voor de positie van EuroParcs Group aan de Nederlandse kust en sluiten goed aan bij de bestaande parken.

De medewerkers van de drie parken komen in dienst van EuroParcs Group. Met de overname van de 3 parken heeft EuroParcs Group het afgelopen half jaar in totaal 12 nieuwe resorts verworven.

Bron: EuroParcs Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Samenwerking Jacobs Douwe Egberts en TopParken

Samenwerking - Jacobs Douwe Egberts Professional en de vakantieparken van TopParken zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat uit de levering van Pickwick thee, Douwe Egberts koffie, koffiemachines en diverse joint promotions.

Lees bericht


Hans Oosterdijk per 1 juni in dienst van EuroParcs Group

Benoeming - Hans Oosterdijk, Director Portfolio & Concept Design bij Landal GreenParks, maakt de overstap naar de EuroParcs Group. Per 1 juni treedt hij als Operational Director EP Group in dienst bij het snel groeiende bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Apeldoorn zetelt. Dat meldt de website van EuroParcs.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid