Febo ontwikkelt met Happyhappyjoyjoy broodje Febao


Formulenieuws - Wat begon als een grap wordt nog toch realiteit: Happyhappyjoyjoy gaat samenwerken met snackketen Febo. Na vier weken vergaderen, bellen en testsessies gaan de twee bedrijven samen een gestoomd broodje ‘Febao’ op de markt brengen, dat uit de muur kan worden getrokken. Het begon met een youtubefilmpje waarin kok Julius Jaspers – eigenaar van Happyhappyjoyjoy – Febo uitdaagde om tijdens Chinees nieuwjaar een Aziatische twist te geven aan de snackmuur. De snackketen had dat eerder gedaan met de Hema voor een rookworstkroket. Hema wilde toen niet, maar Unox wel. Beide bedrijven hebben er vaart achter gezet en vandaar dat binnenkort de gestoomde bao met daarop een gebakken patty van eend met hoisinsaus, zoetzure komkommer en wasabimayonaise is te vinden in het assortiment van een aantal Febo’s. Alles vers gemaakt, want beide bedrijven hebben het verse vlees van dezelfde slager, verse bouillon en verse salpicon (krokettendeeg). Het gaat geen wereldhit worden, schijft Julius Jaspers in zijn blog, maar beide bedrijven hebben er wel een hoop lol aan beleefd. De introductie vindt plaats tijdens Taste of Amsterdam (2 tot en met 5 juni) en ’s avonds is het gestoomde broodje te vinden bij een select aantal Febo’s en een maand lang bij Happyhappyjoyjoy. Bron: Happyhappyjoyjoy Formulenieuws - Wat begon als een grap wordt nog toch realiteit: Happyhappyjoyjoy gaat samenwerken met snackketen Febo. Na vier weken vergaderen, bellen en testsessies gaan de twee bedrijven samen een gestoomd broodje ‘Febao’ op de markt brengen, dat uit de muur kan worden getrokken. Het begon met een youtubefilmpje waarin kok Julius Jaspers – eigenaar van Happyhappyjoyjoy – Febo uitdaagde om tijdens Chinees nieuwjaar een Aziatische twist te geven aan de snackmuur. De snackketen had dat eerder gedaan met de Hema voor een rookworstkroket. Hema wilde toen niet, maar Unox wel. Beide bedrijven hebben er vaart achter gezet en vandaar dat binnenkort de gestoomde bao met daarop een gebakken patty van eend met hoisinsaus, zoetzure komkommer en wasabimayonaise is te vinden in het assortiment van een aantal Febo’s. Alles vers gemaakt, want beide bedrijven hebben het verse vlees van dezelfde slager, verse bouillon en verse salpicon (krokettendeeg). Het gaat geen wereldhit worden, schijft Julius Jaspers in zijn blog, maar beide bedrijven hebben er wel een hoop lol aan beleefd. De introductie vindt plaats tijdens Taste of Amsterdam (2 tot en met 5 juni) en ’s avonds is het gestoomde broodje te vinden bij een select aantal Febo’s en een maand lang bij Happyhappyjoyjoy. Bron: Happyhappyjoyjoy

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid