Flink opent nieuwe locaties in Amsterdam en Utrecht


Flink is sinds 2021 in Nederland actief en bezorgt boodschappen in meer dan 40 Nederlandse gemeenten

Bezorgdienst – Daar waar de een vertrekt, ziet de ander mogelijkheden. Getir vertrok uit Nederland en bezorgdienst Flink ziet uitbreidingskansen. Reden voor Flink zowel in Amsterdam als in Utrecht uit te breiden met een nieuwe locatie.

Het gaat om een hub aan de James Wattstraat in Amsterdam-Oost en aan de Strawinskylaan in Utrecht. De nieuwe locaties zorgen ervoor dat zowel klanten in Amsterdam als in Utrecht beter bediend kunnen worden. In Utrecht wordt het bezorggebied uitgebreid met Leidsche Rijn. Robin Kiesler, directeur Nederland van Flink: “We zijn verheugd dat we, in goed overleg met de gemeenten, deze twee nieuwe locaties hebben kunnen vinden. Ze zijn ruim opgezet en in Utrecht gaan we nu ook in een fors groter gebied bezorgen. Inmiddels heeft al meer dan een miljoen Nederlanders bij Flink besteld en we zien ernaar uit dat meer Utrechtse bewoners dat vanaf nu ook kunnen.”

Winst

Flink is sinds 2021 in Nederland actief en bezorgt boodschappen in meer dan 40 Nederlandse gemeenten. Het bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid, met continu dubbele cijfers groei. Flink maakt inmiddels ook winst, laat het bedrijf weten. Flink geeft aan dat het zich in 2024 en 2025 in meer steden wil gaan vestigen en in bestaande steden extra locaties wil gaan openen.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Haagse Shell Mobility Hub nu ook Ochama PickUp-point

Formulenieuws - De Shell Mobility Hub aan de Veerkade in Den Haag gaat samenwerken met omnichannelbedrijf Ochama en krijgt een PickUp-point van deze boodschappendienst. Gebruikers kunnen in de Shell Mobility Hup nu niet alleen de auto en zichzelf ‘opladen’, maar ook direct hun online bestelde boodschappen afhalen.

Lees bericht


Getir en merk Gorillas vertrekken uit Nederland

Bezorging - Getir heeft aangekondigd dat zij als bezorgbedrijf het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten gaat verlaten. Met het vertrek van Getir zal ook haar merk Gorillas uit Europa verdwijnen. FreshDirect, de dochteronderneming van Getir in de Verenigde Staten, blijft haar werkzaamheden voortzetten.

Lees bericht

‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid