Flora Professional introduceert plantaardige ijsmix


De ijsmix van Flora Professional is de basis voor softijs en gelato en kan worden gemengd met verse ingrediënten en toppings

Introductie - Flora Professional komt met een nieuwe plantaardige ijsmix. Een zuivelalternatief voor professionals die op zoek zijn naar zuivel- en allergeenvrije mogelijkheden.

De ijsmix van Flora Professional is de basis voor softijs en gelato, en kan worden geserveerd in de standaard vanillesmaak, of gemengd worden met verse ingrediënten en toppings. Het is ook de ideale basis voor het creëren van populaire smaken zoals chocolade, aardbei of banaan, of een smaak zoals stroopwafel. Het product is eenvoudig in gebruik en vereist geen speciale apparatuur, elke professionele softijs- en gelato machine is geschikt voor de ijsmix van Flora Professional. Daarnaast voldoet de ijsmix aan een breed scala van dieetwensen. “Het toevoegen van verse ingrediënten aan de ijsmix is alles wat nodig is om de perfecte gelato te maken, precies zoals je gewend bent”, aldus Pim Otten, Advisor Gelato & Pastry bij Carpigiani Ambachtelijk Benelux.

Bron: Flora Professional/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Vegetarische Slager wordt steeds plantaardiger

Samenwerking - De Vegetarische Slager gaat meer samenwerken met de eivervangers van The EVERY Company, waardoor de producten steeds plantaardiger worden. Veel producten zijn dat al, maar nog niet allemaal. Het online platform ChangeInc. voor toekomstmakers vraagt zich daarom af wordt de Vegetarische Slager straks niet de Veganistische Slager?

Lees berichtSodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht

Wakker Dier signaleert daling vleesverkoop supermarkten

Analyse – Uit verkoopdata van marktonderzoekbureau Circana signaleert Wakker Dier dat de vleesverkopen de laatste vier jaar met 16,4 procent zijn gedaald. Ook vorig jaar verkochten supermarkten 2,3 procent minder vlees dan het jaar ervoor. “Veel consumenten eten al minder vlees en ook de meeste supermarkten zetten nu in op meer plantaardig. Dat telt inmiddels aardig op,” aldus Collin Molenaar van Wakker Dier...

Lees berichtREWE Duitsland opent eerste plantaardige supermarkt

Buitenland – Het gaat om een experiment, maar de REWE Group heeft onlangs in Berlijn een volledig plantaardige supermarkt geopend. De retailorganisatie wil  met de pilot 'Rewe voll pflanzlich' laten zien hoe gevarieerd en hoe groot het plantaardig aanbod is.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid