Flora Professional introduceert plantaardige ijsmix

Introductie - Flora Professional komt met een nieuwe plantaardige ijsmix. Een zuivelalternatief voor professionals die op zoek zijn naar zuivel- en allergeenvrije mogelijkheden.
De ijsmix van Flora Professional is de basis voor softijs en gelato, en kan worden geserveerd in de standaard vanillesmaak, of gemengd worden met verse ingrediënten en toppings. Het is ook de ideale basis voor het creëren van populaire smaken zoals chocolade, aardbei of banaan, of een smaak zoals stroopwafel. Het product is eenvoudig in gebruik en vereist geen speciale apparatuur, elke professionele softijs- en gelato machine is geschikt voor de ijsmix van Flora Professional. Daarnaast voldoet de ijsmix aan een breed scala van dieetwensen. “Het toevoegen van verse ingrediënten aan de ijsmix is alles wat nodig is om de perfecte gelato te maken, precies zoals je gewend bent”, aldus Pim Otten, Advisor Gelato & Pastry bij Carpigiani Ambachtelijk Benelux.
Bron: Flora Professional/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Grootste Nederlandse vegan event op 6 september in Rotterdam
Vakbeurzen - De NLVegan Fair vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en wel op 6 september in de Laurenskerk in Rotterdam. Met ruim 2.000 bezoekers is dit het grootste vegan evenement in Nederland. Het evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) en is open voor iedereen, van vegans tot flexitariërs.
Lees berichtPlant FWD Week keert terug na succes eerste editie
Actie - Na een geslaagde eerste editie komt de duurzame restaurantweek Plant FWD Week terug. Van 5 tot en met 12 april kunnen restaurantgasten in Amsterdam weer een week lang plantaardige specials en duurzame menu’s proeven. Dit jaar doen er bijna 100 restaurants mee.
Lees berichtUnilever verkoopt De Vegetarische Slager aan Vivera
Overname – Unilever gaat door met de verkoop van de foodonderdelen en verkoopt nu De Vegetarische Slager aan Vivera. De overname door het plantaardige voedingsmerk uit Holten past in de ambities van het bedrijf.
Lees berichtAchtste editie Week Zonder Vlees & Zuivel van start
Actie - De achtste editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is van start gegaan. De duurzame gedragsveranderingscampagne kiest dit jaar voor een regionale aanpak om in te spelen op de uiteenlopende eetgewoonten in Nederland.
Lees berichtInnergy brengt gezondere pomodorosaus voor schoolkantines
Catering – Cateraar Innergy in Zevenbergen is sinds begin deze maand de nieuwe naam van Catermaat De Reus. De naam staat voor de innerlijke energie die het cateringbedrijf drijft én voor de innerlijke kracht waar het eten en drinken voor zorgt. Na eerdere succesvolle introducties van Sweet Mustard Culidressing en Sweet Chilisauce, lanceert de schoolcateraar nu de Pomodoro & Peperone Culisauce.
Lees bericht‘Nederland koploper in gezonde vlees- en zuivelvervangers’
Onderzoek – Nederlandse vleesvervangers en plantaardige melk hebben gemiddeld een gezondere samenstelling dan die uit andere landen. Dit blijkt uit onderzoek van ProVeg International, waarin Nederlandse alternatieven voor vlees en zuivel werden vergeleken met vervangers uit tien andere landen.
Lees bericht