Fresh2Go Sushi is beste bezorgrestaurant van Nederland


Verkiezing - Fresh2Go Sushi  in Amsterdam is voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant van Nederland en ontvangt daarmee de Thuisbezorg.nl Award. De winkel werd geselecteerd uit 8.000 restaurants in Nederland, die bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Het was voor de zesde keer dat bezorgservice Thuisbezorgd.nl de Thuisbezorgd.nl Awards bekend maakte. Nu vormde de Horecava in de Amsterdamse RAI het decor.  Thuisbezorgd.nl maakte ook de winnaars per stad en per categorie bekend. De lijst laat zien welke restaurants het best presterend zijn. Sinds 2014 bieden de Thuisbezorgd.nl Awards een shortlist van restaurants die onder consumenten het meest geliefd zijn en de beste reviews hebben gekregen. Dit jaar besloot Thuisbezorgd.nl opnieuw dat deze recensies doorslaggevend zijn in de jaarlijkse ranglijst. De meningen van gebruikers hebben dan ook een grote rol gespeeld in de selectie van genomineerden. Van de duizenden restaurants in Nederland zijn er per categorie slechts vijf genomineerd. “We hebben de mogelijkheid benut om de restaurants te belonen die in het afgelopen jaar alles hebben gedaan om de beste service aan onze klanten te kunnen bieden”, aldus Dick Franken, Directeur Partner Services. Vijfde keer Dat Fresh2Go Sushi Amsterdam de award voor beste bezorgrestaurant van Nederland voor de vijfde keer in ontvangst mocht nemen, is bijzonder. Restauranteigenaar Ming Chi Kwong is trots op de prijs. “Het besef dat Fresh2Go Sushi door de jaren heen geliefd is geraakt bij zo veel mensen moedigt ons aan om ons uiterste best te blijven doen om sushi van de allerbeste kwaliteit aan onze klanten te bieden.” Winnaars per stad en categorie Naast de landelijke winnaar heeft Thuisbezorgd.nl de lokale winnaars in 38 Nederlandse steden bekendgemaakt. De Nederlandse voorliefde voor snacks als kapsalon en döner, maar ook voor maaltijden als sushi is opnieuw goed zichtbaar in de ranglijst. Tegelijkertijd is roti topfavoriet in Amsterdam en Den Haag, met achtereenvolgens de Roti Shop en Warung Kromo als lokale winnaars. Burgers & Frites is het meest geliefd onder hongerige consumenten in Rotterdam, terwijl de Wok & Noodle Bar in Utrecht het meest populaire restaurant is. De restaurants die uitblinken in de categorieën Italiaans, Aziatisch, Gezond, Fast Food en Indiaas geven een goed beeld van de grote variëteit die het online eten bestel platform te bieden heeft. Verder heeft dit jaar een nieuwe prijs zijn intrede gedaan om nieuwkomers op het platform die een bijzondere prestatie neerzetten, te stimuleren en te belonen. Poke Spot heeft deze voor het eerst gewonnen dankzij haar heerlijke poké bowls. Een volledig overzicht van de winnende restaurants is te vinden op thuisbezorgd.nl/awards2019. Bron: Thuisbezorgd.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht




Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid