Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie


Bij Freshly Chopped stellen bezoekers eenvoudig en snel zelf een gezonde en verse maaltijd samen

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Bij Freshly Chopped stellen bezoekers eenvoudig en snel zelf een gezonde en verse maaltijd samen. Vandaar ook de naam Freshly Copped, omdat de ingrediënten onder toeziend oog van de  gast bij elkaar worden ‘gechopped’. De keuze bestaat uit salades, wraps, hotpots of choppitos, maar ook smoothies, sapjes, acaï bowls of warme dranken. Bezoekers kunnen daarbij kiezen uit vastgestelde menu’s of zelf een eigen combinatie samenstellen.

Freshly Chopped is een Iers concept en in 2012 gestart door Brian Lee in Dublin. Inmiddels is de formule in verschillende landen terug te vinden en heeft het bedrijf miljoenen verse, gezonde salades geserveerd. Leiden, kreeg in 2022 de eerste Freshly Chopped in Nederland. Later dat jaar volgde een locatie in de Markthal in Rotterdam. Amsterdam wordt nu de derde vestiging.

Snelle service

Bij Freshly Chopped is de service gericht op snelheid. Dat is voor de locatie aan het Bijlmerplein ook belangrijk. Rond de lunchpauze loopt hier veel zakelijk publiek rond, dat op zoek is naar een snelle, maar toch gezonde maaltijd. “Met Click en Collect via de website of app, kunnen gasten gemakkelijk en snel online hun bestelling plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling op het aangegeven tijdstip klaar staat en opgehaald kan worden,” aldus Jill Wingender, marketingmanager en verantwoordelijk voor de marketing van Freshly Chopped in Nederland.

Orderkiosken

Om de snelheid in het restaurant te verhogen, maakt Freshly Chopped ook gebruik van orderkiosken, waar gasten hun bestellingen zelf kunnen invoeren. Voor mensen die geen zin hebben om te wachten is er ook een ‘Grab en Go’- assortiment aanwezig. Deze salades, wraps, smoothies en sappen worden ’s ochtends vers bereid en klaargezet.

Bron: @FoodClicks

De locatie in Amsterdam Zuid-Oost
Verse smoothies bij Freshly Chopped
Gasten kunnen hun maaltijd 'choppen'

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht


‘Tango Go Shops’ wil potentieel buurt en passant meer benutten

Petrol – De opening van twee onbemande  ‘Tango Go Shops’ eerder dit jaar zullen in het eerste kwartaal van 2024 worden geëvalueerd. Het bedrijf wil het potentieel van buurtbewoners en passanten nog verder optimaliseren. Dat laat Michael Romijn, Shop Performance Manager bij Tango, weten. De twee locaties zijn dan ongeveer een jaar open en op deze manier zijn ook alle seizoenen...

Lees bericht


KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht


Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht

All day breakfast diner by Jarmusch opent tweede locatie

Ontbijtconcept – Inspelend op de trend naar ontbijten buiten de deur opent horecabedrijf Jarmusch een tweede locatie in Rotterdam. Jarmusch is een op American diner geïnspireerde, all day breakfast restaurant waar gasten terecht kunnen voor verschillende ontbijtklassiekers en bowls.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid