Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie


Bij Freshly Chopped stellen bezoekers eenvoudig en snel zelf een gezonde en verse maaltijd samen

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Bij Freshly Chopped stellen bezoekers eenvoudig en snel zelf een gezonde en verse maaltijd samen. Vandaar ook de naam Freshly Copped, omdat de ingrediënten onder toeziend oog van de  gast bij elkaar worden ‘gechopped’. De keuze bestaat uit salades, wraps, hotpots of choppitos, maar ook smoothies, sapjes, acaï bowls of warme dranken. Bezoekers kunnen daarbij kiezen uit vastgestelde menu’s of zelf een eigen combinatie samenstellen.

Freshly Chopped is een Iers concept en in 2012 gestart door Brian Lee in Dublin. Inmiddels is de formule in verschillende landen terug te vinden en heeft het bedrijf miljoenen verse, gezonde salades geserveerd. Leiden, kreeg in 2022 de eerste Freshly Chopped in Nederland. Later dat jaar volgde een locatie in de Markthal in Rotterdam. Amsterdam wordt nu de derde vestiging.

Snelle service

Bij Freshly Chopped is de service gericht op snelheid. Dat is voor de locatie aan het Bijlmerplein ook belangrijk. Rond de lunchpauze loopt hier veel zakelijk publiek rond, dat op zoek is naar een snelle, maar toch gezonde maaltijd. “Met Click en Collect via de website of app, kunnen gasten gemakkelijk en snel online hun bestelling plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling op het aangegeven tijdstip klaar staat en opgehaald kan worden,” aldus Jill Wingender, marketingmanager en verantwoordelijk voor de marketing van Freshly Chopped in Nederland.

Orderkiosken

Om de snelheid in het restaurant te verhogen, maakt Freshly Chopped ook gebruik van orderkiosken, waar gasten hun bestellingen zelf kunnen invoeren. Voor mensen die geen zin hebben om te wachten is er ook een ‘Grab en Go’- assortiment aanwezig. Deze salades, wraps, smoothies en sappen worden ’s ochtends vers bereid en klaargezet.

Bron: @FoodClicks

De locatie in Amsterdam Zuid-Oost
Verse smoothies bij Freshly Chopped
Gasten kunnen hun maaltijd 'choppen'

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bakker Bart Ede opent met vernieuwend format

Formulenieuws – Anderhalf jaar na een grootscheepse verbouwing, heeft Bakker Bart-ondernemer Ronald van Kolthoorn zijn filiaal aan de Grotestraat  in Ede opnieuw verbouwd en aangepast. Belangrijke reden voor de verbouwing was het plaatsen van een extra keukenblok en het bijplaatsen van meer orderkiosken voor een snellere doorstroming in de bakkerij. Dinsdag opende de verbouwde winkel.

Lees bericht


Sushi-concept Howie Roll wil alternatief zijn voor fastfoodgigant

Fastfoodconcept – Na een tijdje proefdraaien sinds oktober dit jaar is vegan fastfoodconcept Howie Roll nu officieel geopend. Het sushi-restaurant in het Utrechtse Vredenburg laat volgens de initiatiefnemers Claessen en Selwyn Maan de ambitie zien van het concept; Howie Roll wil bewijzen dat vegan fastfood het kan opnemen tegen de fastfoodgiganten.

Lees bericht


‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees berichtPlaza digitaliseert verder met orderkiosken

Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid