Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei


Hans Wingender, Managing Director van FFF International (l) en franchisenemer Rens van der Linden

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

FFF International is master franchisee van het merk Freshly Chopped in zes landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Denemarken. Afgelopen jaar openden zij al drie company stores in Amsterdam Zuid-Oost, Markthal Rotterdam en Leiden. De Derde Linden moet als franchisepartner het merk Freshly Chopped in Nederland sneller laten groeien. Het assortiment van Freshly Chopped bestaat uit vers gemaakte salades, wraps, warme burrito’s, açaï bowls, noedelsoepen en gezonde smoothies en sappen. Deze gerechten kunnen op elk moment van de dag gegeten worden

De Derde Linden

De Derde Linden is de derde generatie supermarktondernemer en is gevestigd in Amstelveen. Als eerste officiële franchisepartner van Freshly Chopped in Nederland, verwacht eigenaar Rens van der Linden snel de eerste nieuwe vestigingen te kunnen openen. Er zijn afrondende gesprekken voor de huur van enkele mooie locaties, zo laten beide partijen weten. Ook zal Van der Linden per 1 juli de zaak aan het Bijlmerplein in Amsterdam overnemen, om te starten met het produceren van salades en wraps voor in de retail en het uitbreiden van de business catering. “De consument wil niet alleen weten waar zijn eten vandaan komt, men wordt ook steeds bewuster van de impact van gezond eten. Het eten moet gemakkelijk zijn en gepersonaliseerd kunnen worden, waarbij ook duurzaamheid belangrijk is. Freshly Chopped voldoet hier aan en ik zie dan ook grote kansen voor de toekomst,”  aldus Van der Linden. “Rens is een gepassioneerd ondernemer en met kennis van de markt van eten en drinken. Door De Derde Linden zullen we samen het merk nog relevanter maken voor de Nederlandse markt en Freshly Chopped bereikbaar maken voor iedereen,” aldus Hans Wingender, Managing Director van FFF International.

Bron: Freshly Chopped/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees berichtKFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht

YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht


Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Lees bericht

Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Formulenieuws - Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid