Friesche Vlag komt met plantaardige Barista Haver


De havermelk van Friesche Vlag

Introductie -  Friesche Vlag introduceert Barista Haver, het eerste plantaardige product van het merk in Nederland. Deze opschuimbare haverdrank is geschikt voor cappuccino's en macchiato's. FrieslandCampina speelt met de lancering in op de vraag naar plantaardige alternatieven.

Friesche Vlag Barista Haver is een plantaardige drank op basis van haver, zonder toegevoegde suikers en is zacht van smaak. Wanneer de drank wordt opgeschuimd, ontstaat er een stevige schuimlaag. Hierdoor is de haverdrank perfect om een cappuccino of macchiato mee te maken.

Belangrijke stap

De haverdrank is de eerste plantaardige variant van Friesche Vlag. Robbert Kleiren, Brand Leader Chocomel, Fristi en Friesche Vlag: “De introductie van Friesche Vlag plantaardige haverdrank is een belangrijke stap voor ons. We zien dat veel mensen behalve een uitgebreid zuivelassortiment, ook plantaardige producten willen - onder andere voor het maken van een cappuccino”.

Bron: FrieslandCampina/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht


Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht


Campina laat elektrische vrachtwagen op boerenstroom rijden

Logistiek - Vanaf woensdag rijdt Campina met een elektrische vrachtwagen, die rijdt op groene stroom opgewekt door Campina-boeren. Het is de eerste gekoelde elektrische vrachtwagen in Nederland. Logistiek dienstverlener Simon Loos zorgde voor de ontwikkeling en uitvoering van dit initiatief.

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid