Frikandelburger van Pure Ingredients wint beste VriesVers Product


De frikandelburger van Pure Ingredients

Verkiezing – De Frikandelburger van Pure Ingredients heeft de prijs gewonnen voor Beste VriesVers Product A-merk. Bij Huismerk Consumentenprijs ging Albert Heijn Low Calorie IJs (gezouten karamel smaak) er met de titel vandoor.

Ook bij deze verkiezing speelde de coronamaatregelen een hoofdrol. De uitreikingen van de VriesVers Prijzen verliepen daarom dit jaar anders dan voorgaande jaren. Desalniettemin werden donderdagavond 8 oktober via een live studio uitzending de prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Simply the Best

Het thema dit jaar was ‘Simply The Best’. Voor de 10e keer werden de prijzen uitgereikt, zo ook de VriesVers Producten van het Jaar 2020 A-merk en Huismerk bekend gemaakt. In de categorie VriesVers Product A-merk won Pure Ingredients met De Frikandelburger. Het bedrijf liet daarmee Bonduelle Groenterijst en De Vegetarische Slager Kroketten van Van Geloven achter zich. De consument stemde massaal op De Frikandelburger.

Low Calorie IJs

In de categorie Huismerk was er ook dit jaar sprake van een Consumentenprijs én een Vakjuryprijs. Bij Huismerk Consumentenprijs ging Albert Heijn Low Calorie IJs (gezouten karamel smaak) er met de felbegeerde titel vandoor.

Vakjuryprijs

Verder was er ook een Vakjuryprijs te vergeven. Een professionele vakjury bestaande uit leden van marktonderzoekbureaus GfK en IRI en VVP-lid POS-Tuning kozen voor de feestdagentaart van Jumbo, de Choco Drip IJstaart.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jan Ernst de Groot wordt Chief Sustainability Officer Ahold Delhaize

Benoeming  – Ahold Delhaize kondigt woensdag aan dat Jan Ernst de Groot is aangesteld als Chief Sustainability Officer (CSO). In deze nieuw gecreëerde functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het succes van de integrale visie, strategie en doelstellingen van Ahold Delhaize met betrekking tot alle aspecten van ecologische duurzaamheid, gezond eten, sociale impact, ethiek, mensenrechten en bestuur.

Lees berichtAH, Jumbo, Vrumona en Coca-Cola schaffen plastic handgreepjes af

Samenwerking – In een gezamenlijke boodschap maken Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola en Vrumona bekend dat zij stoppen met de plastic handgrepen op alle multiverpakkingen frisdrank en water zoals deze in Nederland worden aangeboden. De stap leidt tot besparing van bijna 40.000 kilo plastic en maakt meer dan 550.000 kilo plastic beter te recyclen.

Lees bericht

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht


BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht

De Graaf Bakeries lanceert vegan frikandelbroodje met Nutri-Score B

Introductie – De Graaf Bakeries heeft een vegan frikandelbroodje ontwikkeld. Het broodje is exclusief voor Albert Heijn gemaakt en maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie verse snacks op de bakkerij-afdeling van de retailer, passend bij de behoefte aan duurzame en plantaardige snack. Bovendien heeft het vegan frikandelbroodje een Nutri-Score B.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid