Genomineerden VriesVers Prijzen 2021 bekend


Verkiezing – In totaal zes (2x3) winkels hebben de finaleronde bereikt voor VriesVers Winkel van het Jaar 2021. Dit jaar worden er weer twee winnaars verkozen in twee verschillende categorieën, namelijk 0 - 1.000 m² en >1.000 m². Het VriesVers Platform maakt de winnaars dit jaar weer LIVE bekend op donderdag 14 oktober tijdens het VVP WinnaarsEvent ‘GOUD’ in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.

De genomineerden VriesVers Winkel van het Jaar 2021 zijn per categorie(alfabetische volgorde):

In de categorie 1 0 – 1.000 m2 zijn dat  

- Coop Vandaag Breda    

- Diepvriesspecialist Veghel         

- PLUS Weerselo Daniëlle Tijhuis               

En in de categorie 2 > 1.000 m2:

- Albert Heijn Etten-Leur Pollemans

- Albert Heijn Nijkerk

- Coop Vriezenveen

VriesVers Winkel van het Jaar

Vorig jaar werden Coop Wieleman Nijmegen (Steenbokstraat) in categorie 1 en Jumbo Benders Venlo in categorie 2 winnaars en mochten zij de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2020 in ontvangst nemen.

Afgelopen week heeft de jury de finalisten bezocht als ‘mystery shoppers’. De jury beoordeelt de genomineerden op onder meer netheid vriesvers afdeling, vriendelijkheid personeel, uitstraling vriesvers afdeling en aantrekkelijkheid assortiment. Op basis van de onderzoeksresultaten van het klantenonderzoek, SmartSpotter en het oordeel van de jury maakt het VriesVers Platform de winnaars op 14 oktober 2021 bekend tijdens het live VVP WinnaarsEvent ‘GOUD’

VriesVers Product van het Jaar A-merk en Huismerk

Tijdens het VVP WinnaarsEvent “GOUD” worden ook de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing Product van het Jaar A-merk en Huismerk. Consumenten hebben in het klantonderzoek hun stem uitgebracht op hun favoriete VriesVers Product van het Jaar A-merk. Dit jaar zijn in de categorie A-merk genomineerd (alfabetische volgorde):

Genomineerden categorie A-merk

- Bonduelle - Edamame Boontjes

- Dr. Oetker - Ristorante Piccolissima

- Dr. Oetker - Vegan range van Ristorante Pizza

- Iglo - Oven Vis Lekkerbekje

- Lekker & Anders - Turkse Pizza Lahmacun

- Mora - Nacho Cheese

- Nestlé Wagner - Garden Gourmet pizza

In de categorie Huismerk zijn de volgende producten genomineerd en worden beoordeeld door een vriesvers vakjury. De vakjury bestaat uit leden van marktonderzoekbureaus GfK en IRI en VVP-lid Queens Products. Dit jaar heeft deze vakjury zich gebogen over innovatie in categorie, impulswaarde, rotatie eenheden/euro’s, FS-ontwikkeling en totaaltelling.

Genomineerden categorie Huismerk

- AH Excellent Kerstboom taartjes

- AH Oven Kaaskroket

- AH Vegan Oven Bitterbal 12 stuks

- Jumbo Mango Fruitijsjes

- Jumbo Witte Chocolade & Framboos IJsjes

- PLUS Ambachtelijke ijsbeker Vanille, Walnoot & Karamel

Bron: VriesVers Platform/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Inzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling

Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.

Lees bericht


Thuiskok start samen met chef-kok Jan Smink The Cool Market

Bezorging – Het moet de nieuwste ontwikkeling in de bezorgmarkt worden: ingevroren gerechten van de betere restaurants voor thuis. Thuiskok Tom van der Wagen is samen met chef kok Jan Smink in het avontuur The Cool Market gestapt met medewerking van Thais restaurant BaiYok uit Zwolle hopen zij de markt open te breken.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid