Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes


25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Maar bij Bufkes in het Corio Center krijg de gast nog altijd het echte Bufkes gevoel. Niet voor niets wordt Gertie Miss Bufkes genoemd. Voor een gezellig praatje, de lekkerste broodjes, een verse kop soep en goede koffie kun je vandaag de dag nog altijd bij Gertie en Ron terecht, zo laat Bufkes weten. In moeilijkere tijden, zoals tijdens de jarenlange bouw van het Maankwartier maar ook tijdens de Corona periode wisten Gertie en Ron op basis van hun vastberadenheid en de vertrouwde Bufkes kwaliteit hun vaste klandizie aan zich te binden. Rondom het 15-jarige Bufkes jubileum werd bij Gertie en Ron het 30 miljoenste Bufkes broodje verkocht.

Bufkes

Bufkes is opgericht in 1996 in Zuid-Limburg en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip ver buiten Limburg. Bufkes staat bekend om  het broodje Werrem Sjink. Naast een ruim assortiment aan warme en koude broodjes biedt Bufkes ook verse salades, flatbreads, huisgemaakte soepen, loaded fries, speciaal koffies, verse sappen en zoetwaren aan. De Bufkes-locaties zijn als stand-alone te vinden, maar zook gevestigd in tankstationshops.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees berichtDunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees berichtTweede GemaQ Summit in teken van gezonde toekomst

Event – Het was voor de tweede keer dat GemaQ, de inkoopcoöperatie voor tankstations, een Business Boost Summit organiseerde. Na de eerste in Beekse Bergen, was nu als locaties het AFAS Theater in Leusden gekozen. Naast sprekers, die de aanwezigen tankstationondernemers moesten inspireren en motiveren, ook een dertigtal bedrijven die hun nieuwste producten of technieken presenteerden voor een efficiëntere...

Lees bericht

Shopformat Tony’s voor Bp Cartesiusweg en bp Harderwijk

Petrol - De Haan Tankstation heeft recent een tweetal locaties voorzien van een grondige metamorfose. Zowel de locaties bp Cartesiusweg (Utrecht) als bp Harderwijk hebben het eigen shopformat Tony’s gekregen. Het familiebedrijf De Haan ziet de uitbreiding niet alleen als grote stappen voor het bedrijf, maar ook als verdere professionalisering van het bedrijf.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid