Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes


25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Maar bij Bufkes in het Corio Center krijg de gast nog altijd het echte Bufkes gevoel. Niet voor niets wordt Gertie Miss Bufkes genoemd. Voor een gezellig praatje, de lekkerste broodjes, een verse kop soep en goede koffie kun je vandaag de dag nog altijd bij Gertie en Ron terecht, zo laat Bufkes weten. In moeilijkere tijden, zoals tijdens de jarenlange bouw van het Maankwartier maar ook tijdens de Corona periode wisten Gertie en Ron op basis van hun vastberadenheid en de vertrouwde Bufkes kwaliteit hun vaste klandizie aan zich te binden. Rondom het 15-jarige Bufkes jubileum werd bij Gertie en Ron het 30 miljoenste Bufkes broodje verkocht.

Bufkes

Bufkes is opgericht in 1996 in Zuid-Limburg en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip ver buiten Limburg. Bufkes staat bekend om  het broodje Werrem Sjink. Naast een ruim assortiment aan warme en koude broodjes biedt Bufkes ook verse salades, flatbreads, huisgemaakte soepen, loaded fries, speciaal koffies, verse sappen en zoetwaren aan. De Bufkes-locaties zijn als stand-alone te vinden, maar zook gevestigd in tankstationshops.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


{if '1' == '1'}


{if '2' == '1'}

Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Lees bericht

{if '3' == '1'}

Beta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht

{if '4' == '1'}


‘Bufkes is altijd trouw gebleven aan de principes’

Interview – Wie Bufkes zegt, zegt vooral rijk belegde broodjes. Het zijn broodjes die passen bij een Bourgondische levensstijl. Klanten krijgen daardoor ook waar voor hun geld, juist omdat de broodjes niet duur zijn geprijsd. En wellicht schuilt daarin ook het succes van de van oorsprong Limburgse formule. Maar mede-eigenaar en directeur Charles Sampers van Bufkes zegt over het succes ook: â€...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid