Gorillas en DOCKR gaan meer doen in duurzame bezorging


Flitsbezorgers als Gorillas zien hun groei afvlakken

Flitsbezorging - Gorillas, de Berlijnse flitsbezorger, slaat de handen ineen met leverancier van mobiliteitsmiddelen DOCKR in Leusden. Samen gaan zij ervoor zorgen dat Gorillas aan de 10-minuten belofte kan blijven voldoen, met een vloot van snelle elektrische bakfietsen. De samenwerking zal in 2021 naast Nederland ook in België en Duitsland worden uitgerold.

Gorillas is bezig met een sterke opmars door heel Europa en is sinds kort ook in New York actief. De opmars van de Duitse start-up leidt tot een stijgend aantal bestellingen. Om te blijven voldoen aan de groei in bestellingen, heeft Gorillas DOCKR in de arm genomen. Het bedrijf uit Leusden gaat de flitsbezorger daar waar inzet nodig is, voorzien van elektrische bezorgfietsen. DOCKR biedt daarvoor flexibele contracten aan voor een vast bedrag per maand.

Duurzamer

Door de samenwerking wordt er ook duurzamer bezorgd in de binnensteden. Waar er nu in de regel bezorgd wordt door reguliere elektrische fietsen, waar bezorgers maximaal een of twee bestellingen per rit kunnen dragen, kan Gorillas met de elektrische bakfiets meerdere bestellingen meenemen. Dit scheelt CO2-uitstoot. De bakfietsen zijn speciaal bestickerd door DOCKR.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht


Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid