Haan werkt volledig RIVM-proof bij de drie Drive-Thru Bakkerijen


Petrol - De Drive-Thru Bakkerij had De Haan Mineralen en Olien al een tijdje, maar nu met de coronamaatregelen komen ze wel heel goed uit. Volledig volgens de RIVM-richtlijnen kunnen bestellingen worden verzorgd en overhandigd aan de automobilist.

De drie tankstationlocaties in Heerde aan de A50 en in Wezep en Nunspeet aan de A28 hebben al enkele jaren een Drive-Thru. Maar sinds het uitbreken van het coronavirus hebben de afhaalloketten wel een extra functie gekregen. Juist omdat mensen minder gemakkelijk locaties in lopen, is de Drive-Thru een uitkomst.

Op de locaties wordt volledig volgens de RIVM-richtlijnen gewerkt.  De producten worden dus met handschoenen aangereikt en betaald wordt er contactloos en op afstand. Hoe dat in zijn werk gaat is vastgelegd op een video, die de oliemaatschappij liet maken in deze coronaperiode.

Haan is niet de enige tankstationformule die recent met succes een afhaalservice heeft opgezet. Onder meer Vissers Energy Group en Shell hebben de service waarbij consumenten op een tanklocaties koffie en broodjes kunnen afhalen, maar veelal moeten die van te voren worden besteld. Bij Haan zijn alle producten ter plekke te bestellen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht



EG Group opent supermarkt in Blackburn

Buitenland – De EG Group, in Nederland bekend van Texaco, ESSO en Spar Express, heeft in de Blackburn, de plaats waar het hoofdkantoor zit, een supermarkt geopend met zo’n 15.000 artikelen. De supermarkt, Euro Grocers, is 1 april opengegaan en moet een breed en divers publiek aanspreken. Producten uit verschillende werelddelen zijn er terug te vinden.

Lees bericht

Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid