Horecaleverancier DEAC Koffie Expert wordt familiebedrijf


Piet van der Wind met zijn zoons / Foto bij: Joan Fotografie

Koffie - DEAC Koffie Experts, een van Nederlands oudste (horeca)leveranciers van espressomachines, koffie en thee, gaat verder als volledig familiebedrijf. Piet van der Windt heeft afscheid genomen van compagnon Thomas Overmaat en zijn zoons Coen en Lucas aan boord gehaald.

DEAC levert al 45 jaar in heel Nederland espressomachines, koffie, thee en aanverwante artikelen van servies tot koekjes en wil met die activiteiten groeien. Net als veel andere koffie en thee bedrijven heeft ook DEAC veel last gehad van de coronatijd, maar nu er langzaamaan weer meer mogelijk is, ziet het bedrijf weer alle kansen.

Volgens Piet van der Windt, Algemeen Directeur DEAC Koffie Experts, is het bedrijf met de komst van Coen en  Lucas klaar voor de toekomst. Door de komst van de nieuwe generatie komt de nadruk de komende jaren meer liggen op innovatie. Bijvoorbeeld als het gaat om focus brengen in het uitgebreide assortiment of de doorontwikkeling van huidige koffie- en theemerken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hajé komt met eigen huismerk koffiebonen voor thuis

Restaurants – Hajé Hotels & Restaurants komt met een eigen merk koffiebonen voor consumenten. Het gaat om de koffiebonnen van de koffie die ook in de restaurants wordt geschonken. Het private label werd vrijdag door operationeel directeur Michiel van Wolferen-van Dijk van Hajé gelanceerd bij Hajé Restaurant Nieuwegein.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid