Ingrediënten voor 100 menu’s voortaan te bestellen bij Flink


Ingrediënten van 100 menu's zijn voortaan verkrijgbaar bij Flink

Bezorgdienst - Klanten van flitsbezorger Flink kunnen voortaan in één klik alle ingrediënten van liefst 100 complete maaltijden in de app of op de website bestellen. De recepten zijn samengesteld door professionele chefs. Flink is de eerste flitsbezorger die deze bestelmogelijkheid biedt.

De 100 verschillende maaltijden zijn gebaseerd op de interesses van de klanten. Na het kiezen van een recept kunnen de ingrediënten - of een selectie van de benodigdheden - met slechts één klik automatisch aan de winkelwagen worden toegevoegd. De recepten variëren van klassiekers als Italiaanse pasta cacio e pepe tot malse steak. Ze zijn gebaseerd op Flinks best verkopende producten en trendgevoelige producten. Benjamin Zagel, managing director Nederland van Flink: “We maken het onze klanten met deze uitbreiding nog makkelijker om snel een voedzame maaltijd te kunnen bereiden. Klanten hoeven niet meer zelf te zoeken naar de benodigde ingrediënten.”

10 miljoen klanten

Flink heeft inmiddels al zo’n 10 miljoen klanten in vier verschillende landen (behalve Nederland ook in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk). In Nederland is Flink de grootste snelle boodschappenbezorger in Nederland, met locaties in 40 steden. Flink is sinds maart 2021 in Nederland actief.

Bron: Flink/@FoodClicks

Alle ingrediënten op een rijtje

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht


Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht

Flink opent de ‘BuurtHub’-store in Alkmaar

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink gaat de winkels van waaruit de flitsbezorging plaatsvindt aantrekkelijker maken voor de buurt door deze te veranderen in ‘BuurtHubs’. De eerste locatie staat in Alkmaar en heeft een volledige restyling en nieuw interieur gekregen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid