Ingrediënten voor 100 menu’s voortaan te bestellen bij Flink


Ingrediënten van 100 menu's zijn voortaan verkrijgbaar bij Flink

Bezorgdienst - Klanten van flitsbezorger Flink kunnen voortaan in één klik alle ingrediënten van liefst 100 complete maaltijden in de app of op de website bestellen. De recepten zijn samengesteld door professionele chefs. Flink is de eerste flitsbezorger die deze bestelmogelijkheid biedt.

De 100 verschillende maaltijden zijn gebaseerd op de interesses van de klanten. Na het kiezen van een recept kunnen de ingrediënten - of een selectie van de benodigdheden - met slechts één klik automatisch aan de winkelwagen worden toegevoegd. De recepten variëren van klassiekers als Italiaanse pasta cacio e pepe tot malse steak. Ze zijn gebaseerd op Flinks best verkopende producten en trendgevoelige producten. Benjamin Zagel, managing director Nederland van Flink: “We maken het onze klanten met deze uitbreiding nog makkelijker om snel een voedzame maaltijd te kunnen bereiden. Klanten hoeven niet meer zelf te zoeken naar de benodigde ingrediënten.”

10 miljoen klanten

Flink heeft inmiddels al zo’n 10 miljoen klanten in vier verschillende landen (behalve Nederland ook in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk). In Nederland is Flink de grootste snelle boodschappenbezorger in Nederland, met locaties in 40 steden. Flink is sinds maart 2021 in Nederland actief.

Bron: Flink/@FoodClicks

Alle ingrediënten op een rijtje

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Flink en STIVA komen met Gedragscode voor Alcoholbezorging

Flitsbezorging - Flitsbezorger Flink en STIVA, de Stichting Verantwoorde Alcoholconsumptie, nemen het initiatief om te komen tot een Gedragscode voor Alcoholbezorging. Daarnaast gaan zij ervaringen op het gebied van de naleving van de leeftijdsgrens 18+ voor alcohol uitwisselen. De samenwerking tussen Flink en STIVA is de eerste tussen een bezorgbedrijf en de stichting.

Lees bericht


Flink breidt fors uit naar 9 nieuwe gebieden

Bezorging - Bewoners in Badhoevedorp, Bemelen, Bloemendaal, Delfgauw, Heemstede, Hoogeind, Oegstgeest, Zoeterwoude en Zwijndrecht kunnen voortaan gebruikmaken van de Flink-app. Ook is in verschillende steden - onder andere Amsterdam, Den Haag en Rotterdam - het bezorggebied vergroot. Het bereik van Flink groeit hierdoor fors met een miljoen potentiële klanten, die nu ook hun boodschappen online kunnen bestellen en direct...

Lees bericht
Flink introduceert ‘Flink Lage Prijs’ voor 140 artikelen

Bezorging - Snelle boodschappenbezorger Flink introduceert ‘Flink Lage Prijs’. Die aanduiding is voor 140 alledaagse producten uit de verschillende categorieën. Deze producten zijn voortaan te koop voor huismerkprijzen. Het gaat om producten variërend van groente, fruit en zuivel tot huishoudelijke producten.

Lees bericht

‘Online supermarkten nemen de bezorgmarkt over’

Analyse - De populariteit voor online supermarkten is afgelopen jaar enorm gestegen. In één jaar zien de online supermarkten het zoekvolume naar hun bezorgservices 195% stijgen, terwijl de populariteit van de fysieke supermarkt met bijna 50% is gedaald. Dat blijkt uit het onderzoek naar online zoekgedrag dat het onderzoeksbureau RouteLogic heeft uitgevoerd.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid