Jan Willem Dockheer terug bij Ahold Delhaize


Jan-Willem Dockheer vertrekt eind dit jaar bij Ahold Delhaize Servia

Benoeming – Jan-Willem Dockheer wordt de nieuwe Brand President bij Delhaize Servië. Hij zal op 1 september formeel toetreden tot het bedrijf in Belgrado en keert daarmee terug bij Ahold Delhaize.

Dockheer was eerder general manager bij de to go-gemakswinkels van Albert Heijn. Onder zijn leiding ging AH to go een samenwerking aan met onder andere BP en werden tal van technische vernieuwingen doorgevoerd.

In de afgelopen twee jaar leidde Dockheer als aandeelhouder Fit for Free-Sportcity, een van de grootste fitnessbedrijven in Nederland. Hij zorgde ervoor dat het bedrijf zich niet alleen richtte op fitness, maar ook breder op de gezondheid.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Jan-Willem Dockheer weg bij AH to go

Benoemingen – Jan-Willem Dockheer gaat AH to go verlaten voor een externe uitdaging en wordt opgevolgd door Rob Heesen. Daarnaast krijgt ook AH.nl en nieuwe general manager in de persoon van Philip Padberg. Dockheer heeft aan de basis gezeten van tal van ontwikkelingen binnen AH to go, zoals de samenwerking met BP en het betalsysteem Tap to go. Dockheer verruit...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid