Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022


Het directieteam van Bufkes met de NVF Franchise Trofee 2022 / Foto bij: Hannie Verhoeven

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Juryvoorzitter Boris van der Ham vindt Bufkes een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt. Charles Sampers, mede-eigenaar en directeur van Bufkes over het winnen van de Franchise Trofee: “Het is de kroon op ons werk als franchisegever en we zijn erg trots op de erkenning van de goede samenwerking met onze franchisenemers. Het winnen van deze verkiezing zorgt voor een nog sterkere ‘drive’ om de formule verder te professionaliseren”.

Keuze uit drie

De jury heeft haar besluit gebaseerd op aangeleverde documentatie en een presentatie van de kandidaten. Naast een aantal specialisten op het gebied van organisatie, juridische zaken, verzekeren en financiën, bestond de jury uit de 2 winnaars van de vorig jaar. Eerder dit jaar werden, naast Bufkes, ook de formules Jamin en Zuivelhoeve genomineerd door de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging. 

Bourgondisch

Bufkes staat bekend om de lekkere Bourgondisch belegde broodjes en heeft als onderdeel van de Van Melik Groep ook een duidelijk Limburgse signatuur. Niet alleen komt de formule er vandaan, het heeft in de zuidelijke provincie ook de meeste locaties. Bekend is het broodje ‘Werrem Sjink’, de warme beenham. Maar ook ander producten zijn er verkrijgbaar, zoals soepen, salades, sappen en allerlei verschillende koffies.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSpare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht

Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees berichtFreshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid