Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022


Het directieteam van Bufkes met de NVF Franchise Trofee 2022 / Foto bij: Hannie Verhoeven

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Juryvoorzitter Boris van der Ham vindt Bufkes een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt. Charles Sampers, mede-eigenaar en directeur van Bufkes over het winnen van de Franchise Trofee: “Het is de kroon op ons werk als franchisegever en we zijn erg trots op de erkenning van de goede samenwerking met onze franchisenemers. Het winnen van deze verkiezing zorgt voor een nog sterkere ‘drive’ om de formule verder te professionaliseren”.

Keuze uit drie

De jury heeft haar besluit gebaseerd op aangeleverde documentatie en een presentatie van de kandidaten. Naast een aantal specialisten op het gebied van organisatie, juridische zaken, verzekeren en financiën, bestond de jury uit de 2 winnaars van de vorig jaar. Eerder dit jaar werden, naast Bufkes, ook de formules Jamin en Zuivelhoeve genomineerd door de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging. 

Bourgondisch

Bufkes staat bekend om de lekkere Bourgondisch belegde broodjes en heeft als onderdeel van de Van Melik Groep ook een duidelijk Limburgse signatuur. Niet alleen komt de formule er vandaan, het heeft in de zuidelijke provincie ook de meeste locaties. Bekend is het broodje ‘Werrem Sjink’, de warme beenham. Maar ook ander producten zijn er verkrijgbaar, zoals soepen, salades, sappen en allerlei verschillende koffies.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


{if '1' == '1'}

Eerste energieneutrale KFC-restaurants in Nederland

Formulenieuws – De Kentucky Fried Chicken (KFC)-locaties in Almelo en Steenwijk zijn de eerste vestigingen met een A+++++ certificering. Dit betekent dat de restaurants erkend zijn als volledig energieneutrale gebouwen met het hoogste energielabel dat er op dit moment is. Volgens KFC is het een  primeur in de Nederlandse fastfoodservice-industrie.

Lees bericht

{if '2' == '1'}

‘Bufkes is altijd trouw gebleven aan de principes’

Interview – Wie Bufkes zegt, zegt vooral rijk belegde broodjes. Het zijn broodjes die passen bij een Bourgondische levensstijl. Klanten krijgen daardoor ook waar voor hun geld, juist omdat de broodjes niet duur zijn geprijsd. En wellicht schuilt daarin ook het succes van de van oorsprong Limburgse formule. Maar mede-eigenaar en directeur Charles Sampers van Bufkes zegt over het succes ook: â€...

Lees bericht

NFV Franchise Trofee 2024 voor fastserviceketen Verhage

Verkiezing - Verhage is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2024, de jaarprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging. Verhage liet twee andere genomineerde franchiseformules achter zich. Dat waren de Groningse koffieformule Doppio Espresso en AMI, een keten van kapsalons.

Lees bericht


Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland

Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid