Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022


Het directieteam van Bufkes met de NVF Franchise Trofee 2022 / Foto bij: Hannie Verhoeven

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Juryvoorzitter Boris van der Ham vindt Bufkes een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt. Charles Sampers, mede-eigenaar en directeur van Bufkes over het winnen van de Franchise Trofee: “Het is de kroon op ons werk als franchisegever en we zijn erg trots op de erkenning van de goede samenwerking met onze franchisenemers. Het winnen van deze verkiezing zorgt voor een nog sterkere ‘drive’ om de formule verder te professionaliseren”.

Keuze uit drie

De jury heeft haar besluit gebaseerd op aangeleverde documentatie en een presentatie van de kandidaten. Naast een aantal specialisten op het gebied van organisatie, juridische zaken, verzekeren en financiën, bestond de jury uit de 2 winnaars van de vorig jaar. Eerder dit jaar werden, naast Bufkes, ook de formules Jamin en Zuivelhoeve genomineerd door de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging. 

Bourgondisch

Bufkes staat bekend om de lekkere Bourgondisch belegde broodjes en heeft als onderdeel van de Van Melik Groep ook een duidelijk Limburgse signatuur. Niet alleen komt de formule er vandaan, het heeft in de zuidelijke provincie ook de meeste locaties. Bekend is het broodje ‘Werrem Sjink’, de warme beenham. Maar ook ander producten zijn er verkrijgbaar, zoals soepen, salades, sappen en allerlei verschillende koffies.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

YB haalt eerste €900.000 op voor internationale groei

Formulenieuws - YB zet in op internationale expansie met zowel masterfranchise als met haar producten voor retail en foodservice. Om deze groei te versnellen is het bedrijf een coöperatie geworden, waar mensen mede-eigenaar van kunnen worden. Inmiddels zijn er 633 ambassadeurs als mede-eigenaar aangetrokken, zodat zo’n €900.000 voor internationale groei te opgehaald.

Lees bericht


Jamin stelt nieuwe directie aan

Formulenieuws  – Maarten Steinkamp heeft zijn werkzaamheden als algemeen directeur bij Jamin per 1 juni neergelegd en wordt opgevolgd door Thijs Hermans. Toon van Dijk wordt de nieuwe commercieel directeur van de franchiseformule.

Lees bericht


King Kumpir voortaan verder als Potaé en als franchise

Formulenieuws – Alle King Kumpir vestigingen worden omgebouwd naar het Potaé-concept. De ombouw zal gefaseerd gebeuren. Daarnaast heeft de formule zich de afgelopen tijd gericht op franchise. De eerste franchiselocatie opent binnenkort in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

Lees bericht


Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht

Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid