Mazdak Soltani hoofd Public Affairs team Gorillas


De voormalig Senior Policy Advisor bij het Ministerie van Financiën Mazdak Soltani nu bij Gorillas

Benoeming - Mazdak Soltani, voormalig Senior Policy Advisor bij het Ministerie van Financiën, is benoemd tot Hoofd Publieke en Overheidszaken Benelux van flitsbezorger Gorillas. Vanaf 19 april is hij in die functie verantwoordelijk voor alle externe public affairs en de relatie met de gemeenschap en centrale en decentrale overheden.

Soltani moet vooral een belangrijke schakel vormen tussen het vertalen van interne doelen van Gorillas naar extern beleid en andersom. Flitsbezorgers liggen geregeld onder vuur van allerlei politieke en maatschappelijke organisaties over beloning van de bezorgers en geluidsoverlast in de wijk. Gorillas wil laten zien dat het ook anders kan. Zo werkt Gorillas samen met lokale ondernemers en zijn  werknemers in dienst. Aangezien de boodschappensector zich blijft ontwikkelen, is de boodschappenbezorger vastbesloten om mee te groeien en een voorbeeldfunctie te bekleden.

Groei

Soltani neemt jaren ervaring mee uit de publieke sector. In zijn laatste rol bij het ministerie van Financiën heeft hij de afgelopen twee jaar, in samenwerking met de belangrijkste brancheorganisaties en andere belanghebbenden, fiscale maatregelen uit het coronasteunpakket gerealiseerd. Sadik Cevik, General Manager Gorillas Benelux: “Sinds december 2020 hebben we veel groei gezien bij Gorillas. We hebben de ambitie om komend jaar onze groei door te zetten, waarbij het belangrijk is om samen te blijven werken met zowel lokale stakeholders als onze gemeenschap. We zijn erg enthousiast dat Mazdak Soltani dit bij Gorillas in Nederland gaat aansturen.”

Bron: Gorillas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht


Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid