McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw


De Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam is verkrijgbaar met een kipburger of met een veggie Valess burger

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Ook nu weer bundelen de twee ‘love brands’ hun krachten voor de feestmaanden. Van 31 oktober tot en met 8 januari kunnen gasten genieten van de (Veggie) Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam. Een luxe burger met karakteristieke Old Amsterdam kaas, zoete Cherry-Onion saus, gefrituurde uitjes en pittige rucola. De Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam is verkrijgbaar met een kipburger of met een veggie Valess burger.

Eindejaarsburger

“Bij McDonald’s zijn we trots op weer een nieuwe samenwerking met Old Amsterdam, een typisch en karakteristiek Nederlands merk”, aldus Stijn Mentrop, CMO bij McDonald’s Nederland, die daaraan toevoegt: “We bestaan al 52 jaar in Nederland en al onze Nederlandse franchisenemers zijn lokale ondernemers. Voor onze eindejaarsburger zijn we altijd op zoek naar de perfecte combinatie van lekkere smaken en betaalbare luxe. Samen met Old Amsterdam hebben we deze combinatie wederom gevonden, die vast en zeker in de smaak valt in ons kaasland.”

Meer introducties

Daarnaast komt McDonalds met meer wijzigingen: zo komt de McKroket terug op het menu. En komen ook de Mini Apple Pies (4 en 8 stuks) weer terug tijdens de feestmaanden. Deze warme snack met appel en kaneel kan als tussendoortje of als toetje. Ook lanceert McDonald’s de Quarter Pounder Deluxe. Deze luxe burger met sla, tomaat, Cheddar smeltkaas en Eggless saus is exclusief verkrijgbaar via de McDonald’s App.

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht

Prestigieuze Crystal Taste Award voor Old Amsterdam 48+

Selectie – Old Amsterdam is in de prijzen gevallen bij de Superior Taste Award van het International Taste Institute. Old Amsterdam 48+ ontving zelfs het predicaat van de Crystal Taste Award, een benoeming voor buitengewone klasse die de 48+-kaas de komende drie jaar mag dragen.

Lees berichtMcDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid