Nieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s


Versassortiment wordt de komende periode verder aangepast / Foto bij: N.van Staveren/Sandenburg

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Na maanden voorbereiding is de nieuwe shop van organisatie N. van Staveren opengegaan aan de Randweg in Emmeloord. Voorlopig is het proefdraaien, later in het jaar volgt de officiële opening. Bij Jitha’s worden de gasten verrast met koffie van Blance Deal, Italiaanse Pinsa Romana en de beste service, gegeven door medewerkers in opvallende kleding.

Pizzabrood

Pinsa Romana is een variant van pizza die je maakt met een mix aan bloemsoorten, veel water en een lange rijstijd. Het deeg wordt daardoor super luchtig en heel licht verteerbaar. Pinsa bevat minder zout en calorieën dan een traditionele pizza.

Versbeleving

Jitha’s is een shopconcept waar versbeleving centraal staat. De eiland-achtige presentatie zorgt er voor dat de gast optimaal zicht heeft op het aanbod aan producten van vers belegde broodjes, croissants en anders snacks.

Jitha’s is een lang gekoesterde wens van Jitha van Staveren, die in 2016 het roer overnam van Nico van Staveren. Zij wilde sinds die tijd al een shopconcept dat duidelijk onderscheidend was van de bestaande shopconcepten bij tankstations. Samen met ontwerpbureau Sandenburg Concept Creations is dat nu ontwikkeld. Met in het interieur hout verwerkt en mozaïeken vloertegeltjes en blauw als contrastkleur. Een lange stamtafel en zitgedeelte bij het raam zorgen er voor dat gasten in alle rust hun bestelde producten kunnen nuttigen.

(In de volgende uitgave van @FoodClicks meer over dit nieuwe shopconcept van N. van Staveren. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

Jitha's is vernoemd naar de huidige directeur Jitha van Staveren
Voldoende zitgelegenheid bij Jitha's in Emmeloord
Grote leestafel waar gasten tot rust kunnen komen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht


CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees berichtSWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid