Nieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s


Foto bij: N.van Staveren/Sandenburg

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Na maanden voorbereiding is de nieuwe shop van organisatie N. van Staveren opengegaan aan de Randweg in Emmeloord. Voorlopig is het proefdraaien, later in het jaar volgt de officiële opening. Bij Jitha’s worden de gasten verrast met koffie van Blance Deal, Italiaanse Pinsa Romana en de beste service, gegeven door medewerkers in opvallende kleding.

Pizzabrood

Pinsa Romana is een variant van pizza die je maakt met een mix aan bloemsoorten, veel water en een lange rijstijd. Het deeg wordt daardoor super luchtig en heel licht verteerbaar. Pinsa bevat minder zout en calorieën dan een traditionele pizza.

Versbeleving

Jitha’s is een shopconcept waar versbeleving centraal staat. De eiland-achtige presentatie zorgt er voor dat de gast optimaal zicht heeft op het aanbod aan producten van vers belegde broodjes, croissants en anders snacks.

Jitha’s is een lang gekoesterde wens van Jitha van Staveren, die in 2016 het roer overnam van Nico van Staveren. Zij wilde sinds die tijd al een shopconcept dat duidelijk onderscheidend was van de bestaande shopconcepten bij tankstations. Samen met ontwerpbureau Sandenburg Concept Creations is dat nu ontwikkeld. Met in het interieur hout verwerkt en mozaïeken vloertegeltjes en blauw als contrastkleur. Een lange stamtafel en zitgedeelte bij het raam zorgen er voor dat gasten in alle rust hun bestelde producten kunnen nuttigen.

(In de volgende uitgave van @FoodClicks meer over dit nieuwe shopconcept van N. van Staveren. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees berichtTrumpi Time opent tweede locatie in Breda

Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid