Nieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s


Versassortiment wordt de komende periode verder aangepast / Foto bij: N.van Staveren/Sandenburg

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Na maanden voorbereiding is de nieuwe shop van organisatie N. van Staveren opengegaan aan de Randweg in Emmeloord. Voorlopig is het proefdraaien, later in het jaar volgt de officiële opening. Bij Jitha’s worden de gasten verrast met koffie van Blance Deal, Italiaanse Pinsa Romana en de beste service, gegeven door medewerkers in opvallende kleding.

Pizzabrood

Pinsa Romana is een variant van pizza die je maakt met een mix aan bloemsoorten, veel water en een lange rijstijd. Het deeg wordt daardoor super luchtig en heel licht verteerbaar. Pinsa bevat minder zout en calorieën dan een traditionele pizza.

Versbeleving

Jitha’s is een shopconcept waar versbeleving centraal staat. De eiland-achtige presentatie zorgt er voor dat de gast optimaal zicht heeft op het aanbod aan producten van vers belegde broodjes, croissants en anders snacks.

Jitha’s is een lang gekoesterde wens van Jitha van Staveren, die in 2016 het roer overnam van Nico van Staveren. Zij wilde sinds die tijd al een shopconcept dat duidelijk onderscheidend was van de bestaande shopconcepten bij tankstations. Samen met ontwerpbureau Sandenburg Concept Creations is dat nu ontwikkeld. Met in het interieur hout verwerkt en mozaïeken vloertegeltjes en blauw als contrastkleur. Een lange stamtafel en zitgedeelte bij het raam zorgen er voor dat gasten in alle rust hun bestelde producten kunnen nuttigen.

(In de volgende uitgave van @FoodClicks meer over dit nieuwe shopconcept van N. van Staveren. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

Jitha's is vernoemd naar de huidige directeur Jitha van Staveren
Voldoende zitgelegenheid bij Jitha's in Emmeloord
Grote leestafel waar gasten tot rust kunnen komen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsTweede Jitha’s Deli van Van Staveren opent in Almere

Tankshop – De shop van Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 wordt momenteel verbouwd naar een Jitha’s Deli. Op de locatie vestigt zich de tweede Jitha’s Deli van Van Staveren. De locatie in Almere opent de deuren op 8 april 2024.

Lees bericht

Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht

Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht


‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid