OK blijft hoofdsponsor NAC en verlengt contract met een jaar


Sponsoring – De snelgroeiende tankstationorganisatie OK blijft sponsor van voetbalclub NAC. OK verlengde het bestaande contract met één jaar en neemt een optie op nog een jaar. De club uit Breda heeft dat bekendgemaakt.

Ondanks de uitdagingen en beperkingen die het huidige speelseizoen met zich meebrachten, blijft de snelgroeiende Nederlandse keten van tankstations de Bredase club onvoorwaardelijk steunen, zo laat NAC weten. De directeuren Jan Willem Westerhuis en Rik de Leeuw den Bouter van OK zeggen over de sponsoring: “Het sponsoren van een club als NAC past in onze visie om steeds zichtbaarder te worden”.

Het aantal tankstations van OK breidt de laatste jaren fors uit. In Breda werd recent het vierde station geopend. OK is ook de organisatie die de exploitatie van de bekende tankstationondernemer Trumpi overnam en eind vorig jaar aan de A58 bij Zegge (NB) de eerste snelweglocatie in Nederland opende met het eigen shopconcept OK Café. In deze shopformule zijn ter plekke vers bereide producten beschikbaar zoals luxe belegde broodjes, warme broodjes, panini’s, tosti’s, snacks, zoete snacks en warme en koude dranken. Speciale aandacht bij het concept gaat uit naar de kwaliteit koffie.

OK heeft inmiddels meerdere stations met het OK Café bij de inmiddels 80 tankstations. Deze bevinden zich verder allemaal aan de binnenwegen, maar wel door het hele land. Zo heeft de organisatie OK Cafés bij OK Emmen (Wilhelmsweg), OK Breda (Claudius Prinsenlaan) en OK Venlo (Weselseweg). Bij deze laatste locatie kunnen gasten zelfs terecht voor de koffiemerken Dolce Gusto, Illy, Mövenpick, Tchibo en Davidoff.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid