‘Out-of-Home Partners’ sluiten zich aan bij SuperTrade


Marc de Swart vertrekt na 12 jaar bij inkoopclub SuperTrade

Inkooporganisatie – De bedrijven Broekhuyzen Horecagroothandel B.V., Horeca Groothandel Tilburg en Marschee B.V. gaan zich per 1 juli 2020 gezamenlijk onder de naam ‘Out-of-Home Partners’ aansluiten bij  de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade U.A. (SuperTrade). Dat is vanadaag bekend gemaakt.

De drie bedrijven hebben zich gezamenlijk aangemeld als het cluster ‘Out-of-Home Partners’, zoals SuperTrade meer clusters heeft. Momenteel zijn bij de inkooporganisatie aangesloten Chefs Culinar, Digross Diepvries Combinatie (De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik), Dijkgraaf Reinders, Huuskes B.V. en Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum Ede en De Waal Vers). 

Versterking

Hoewel de drie bedrijven zich als groep aanmelden, hebben zij ook hun eigen motieven voor verdere samenwerking. Zo kiest Rick de Heij, DGA van Broekhuyzen Horecagroothandel voor de inkooporganisatie, met name vanuit een behoefte aan professionele ondersteuning bij de inkoop. Voor Frits Brabers , DGA van Horeca Groothandel Tilburg, is het vooral de overtuiging dat de inkoopbundeling zijn bedrijf verder gaat helpen. Dat is ook een belangrijk reden voor Wilco Scheepers, DGA van Marschee geweest. Hij heeft er lang over nagedacht, omdat het een beslissing is voor de langere termijn, maar hij is er van overtuigd dat samen met de huidige leden van SuperTrade gewerkt gaat worden aan een verdere versterking van de inkooppositie.

Professionalisering

Algemeen directeur Marc de Swart van SuperTrade is verheugd over de uitbreiding met drie bedrijven. “ Onze markt is uitdagend en dit verheugende nieuws bevestigt onze  positie op de foodservicemarkt.” De toetreding van Broekhuyzen, Horeca Groothandel Tilburg en Marschee ziet hij als een stap in de verdere professionalisering van de foodservicemarkt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Marc de Swart vertrekt bij SuperTrade

Persoonlijk - Het bestuur van SuperTrade heeft een toekomstvisie voor de inkoopvereniging geformuleerd die niet aansluit op de persoonlijke ambitie van haar directeur Marc de Swart en daarom gaat hij SuperTrade verlaten.

Lees bericht

SuperTrade en Top Food Group richten Europese inkoopclub op

Inkoopbundeling - Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland) hebben recentelijk ‘Top Trade, partners in purchasing sce’ opgericht. Het internationale inkoopverband , dat gaat werken onder de naam Top Trade is overkoepelend Europees inkoopverbond dat gaat werken voor de aangesloten leden.

Lees bericht


Chefs Culinar sluit zich aan bij SuperTrade

Inkoopcombinatie – Groothandel Chefs Culinar Nederland C.V. (Chefs Culinar) heeft zich per 1 januari 2019 aangesloten bij de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade. Bij de inkooporganisatie SuperTrade in Vught zijn momenteel de Levensmiddelengroothandel De Kweker, Digross Diepvries Combinatie (Huuskes, De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik) en Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum Ede en De Waal Vers)...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid