Pathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking Pathé Delivery


Pathé en Thuisbezorgd starten Pathé Delivery / Foto bij: Pathé

Bioscopen – Een dag nadat Pathé laat weten dat de bezoekers tijdelijk eigen eten en drinken mee mogen nemen, omdat de eet- en drink shops en buffetten moeten sluiten door de coronamaatregelen, maakt de bioscoopketen bekend een samenwerking te hebben opgezet met Thuisbezorgd.nl. Beide bedrijven zijn in Amsterdam gestart met Pathé Delivery zodat de bioscoopsnacks thuis kunnen worden gegeten.

De bioscopen mogen open blijven tot maximaal 30 bezoekers per zaal. Het is dus niet eenvoudig voor de filmliefhebbers om de favoriete film altijd op het gewenste tijdstip in de bioscoop te bekijken. Om toch de bioscoopsfeer in huis te halen, kunnen Amsterdammers de bekende Pathé-popcorn en nacho’s nu thuis laten komen. En hoewel de hoofdstad de eerste locatie is waar deze service wordt aangeboden, bekijkt Pathé ook de bezorgmogelijkheden in andere steden. Want een film bekijken zonder popcorn, dat kan niet, volgens Pathé.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsIn steeds meer steden McDelivery

Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl komt met extra pakket ter ondersteuning restaurants

Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl, 's lands grootste etenbestelsite, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. Eerder verlaagde de bezorgdienst al de afhaalcommissie tijdelijk tot 0% en trok het extra personeel aan voor het bezorgen,

Lees bericht
ProFri wil inspraak zakelijke gebruikers bij bezorgplatforms

Belangenvereniging - Vakvereniging ProFri vindt dat het platforms van bezorgmaaltijden in Europa verplicht moet worden een inspraakorgaan in te stellen van zakelijke gebruikers zoals frituurbedrijven en restaurants.  De belangenvereniging heeft dat laten weten in een inspraaknota die naar de Europese Commissie is gestuurd.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid