Pathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking Pathé Delivery


Pathé en Thuisbezorgd starten Pathé Delivery / Foto bij: Pathé

Bioscopen – Een dag nadat Pathé laat weten dat de bezoekers tijdelijk eigen eten en drinken mee mogen nemen, omdat de eet- en drink shops en buffetten moeten sluiten door de coronamaatregelen, maakt de bioscoopketen bekend een samenwerking te hebben opgezet met Thuisbezorgd.nl. Beide bedrijven zijn in Amsterdam gestart met Pathé Delivery zodat de bioscoopsnacks thuis kunnen worden gegeten.

De bioscopen mogen open blijven tot maximaal 30 bezoekers per zaal. Het is dus niet eenvoudig voor de filmliefhebbers om de favoriete film altijd op het gewenste tijdstip in de bioscoop te bekijken. Om toch de bioscoopsfeer in huis te halen, kunnen Amsterdammers de bekende Pathé-popcorn en nacho’s nu thuis laten komen. En hoewel de hoofdstad de eerste locatie is waar deze service wordt aangeboden, bekijkt Pathé ook de bezorgmogelijkheden in andere steden. Want een film bekijken zonder popcorn, dat kan niet, volgens Pathé.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus...

Lees bericht

Just Eat Takeaway boekt 54% omzetplus, maar ook verlies

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het bedrijf achter de maaltijdleverancier Thuisbezorgd, boekte vorig jaar een omzet van 2,4 miljard euro. Dat is 54 procent meer dan in 2019. Maar ondanks dit resultaat boekte het bezorgbedrijf een verlies van 151 miljoen euro, 31 procent meer dan in het jaar voor-corona. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaak

Lees bericht


Samenwerking Frisdrank.com en Thuisbezorgd.nl

Samenwerking – Het onlangs opgerichte bedrijf Frisdrank.com heeft een samenwerking gesloten met Thuisbezorgd.nl als leverancier op de Partner Webshop. Het betekent dat de startup frisdranken gaat aanbieden aan de partner restaurants van Thuisbezorgd.nl via het eigen inkoopplatform.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid