Paulig neemt Spaans Tex-Mex-snackbedrijf Liven over


Overname - Het internationale familiebedrijf Paulig in voeding en dranken neemt het, in Spanje gevestigde, bedrijf Liven over om de groei van haar Tex Mex- en snackingactiviteiten in Europa te stimuleren. Het portfolio van snacks en Tex Mex producten van Liven is een van de breedste in Europa. Vorig jaar realiseerde Liven met 290 medewerkers  een omzet van 63 miljoen euro.

Deze overname combineert de sterke expertise van Paulig op het gebied van Tex Mex en kruiden met de eersteklas productie- en innovatiecapaciteiten van Liven op het gebied van snacks. Beide assortimenten sluiten goed aan op elkaar.Het brede productportfolio van Liven omvat innovatieve snacks op basis van maïs, groenten, granen en peulvruchten, maar ook glutenvrije en biologische producten. “Dankzij de overname kunnen we ons aanbod aanvullen met nieuwe soorten snacks,” aldus Rolf Ladau, CEO van Paulig.

Paulig is de Europese leider op het gebied van Tex Mex. De producten worden wereldwijd in 70 landen verkocht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFinse Paulig opent klimaatneutrale tortillafabriek in België

Tex Mex – Vorige week heeft het Finse familiebedrijf Paulig een nieuwe tortillafabriek geopend in België. Dit betekent een belangrijke mijlpaal om aan de groeiende vraag van Tex Mex-producten in Europa te voldoen. De klimaatneutrale, moderne fabriek is gebouwd naast de bestaande faciliteiten van Paulig in Roeselare, België. De fabriek produceert tortilla’s voor Santa Maria, Poco Loco en private label.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid