Pieter Saman nieuwe CEO Gall & Gall


Pieter Saman (42) / Foto bij: Gall & Gall| Yasmin Hargreaves

Benoeming -  Pieter Saman (42) wordt per 1 juli 2020 de nieuwe CEO van drankenspeciaalzaak Gall & Gall. Hij is afkomstig van buitenwinkelketen Bever. Saman volgt Frances Franken op die recent is gestart als Chief Digital Officer bij Ahold Delhaize Europe & Indonesia.

Saman is sinds 2012 betrokken bij Bever. Hij was eerst verantwoordelijk voor marketing, e-commerce en omnichannel management. In die periode gaf hij leiding aan de opbouw van het online kanaal en de herpositionering van de winkels. In 2016 werd hij als CEO verantwoordelijk voor Bever-keten.

Saman startte zijn carrière als strategie consultant bij OC&C Strategy Consultants en was daarna  betrokken bij de oprichting van enkele tech startups.

Tot de komst van Saman blijft Frances Franken aan als CEO van Gall & Gall.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht


Alex Holt benoemd tot CSO van Ahold Delhaize

Benoeming - Ahold Delhaize maakt bekend dat Alex Holt met ingang van uiterlijk 1 juni 2024 is benoemd tot Chief Sustainability Officer (CSO) en lid van het Executive Committee van Ahold Delhaize. Holt volgt Jan Ernst de Groot op , Chief Legal Officer en Chief Sustainability Officer van Ahold Delhaize, die per 31 mei 2024 met pensioen gaat.

Lees bericht



Marit van Egmond Foodmanager van het Jaar 2022

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres (NFC) in het Scheveningse Kurhaus is Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn, gekozen tot Foodmanager van het Jaar. Marit van Egmond is de eerste vrouw die de titel mag dragen. Het is dit jaar voor de 25e keer dat er een Foodmanager van het Jaar wordt uitgeroepen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid