Pure Ingredients benoemt Jos Bongers tot nieuwe CEO
Benoeming - Jos Bongers wordt per 1 mei de nieuwe CEO van Pure Ingredients, producent van halal frozen food. Hij wordt verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van het bedrijf. De benoeming volgt na het besluit van Wout van Eeuwijk om een stapje terug te doen. Van Eeuwijk blijft onderdeel van Pure Ingredients en zal de nieuwe CEO en het Directieteam ondersteunen.
Van Eeuwijk is een van de eerste Nederlandse ondernemers die zich richtte op de markt van halal-producten. Van Eeuwijk over het aanstellen van een nieuwe CEO: “In 30 jaar is Pure Ingredients uitgegroeid tot een bedrijf met 3 productielocaties, 200 medewerkers en maken we consumenten dagelijks blij met onze producten. Hoewel ik altijd een onderdeel zal blijven van Pure Ingredients, draag ik met veel vertrouwen de dagelijkse leiding over aan Jos, die de verdere groei van Pure Ingredients gaat bewerkstelligen.”
Verdere groei
Bongers heeft gedurende zijn carrière als Operations Directeur, COO en CEO kennis verzameld op het gebied van de ontwikkeling en groei van diverse bedrijven. Deze kennis gaat hij inzetten om de verdere groei van Pure Ingredients te realiseren.
Bron: Pure Ingredients/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Xu Dong Sun wil eerste halal Japans restaurant openen
Crowdfunding - Maruki, een restaurantconcept dat de Japanse keuken combineert met halal-principes, gaat binnenkort de deuren openen in Rotterdam. Het wordt het eerste halal restaurant in Nederland. Initiatiefnemer is de horecaondernemer Xu Dong Sun. Hij heeft een diepgaande passie voor zowel de horeca als zijn geloof.
Lees berichtEazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS
Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’
Lees berichtNederlands bedrijf Mayoneur wil mayomarkt verder verduurzamen
Verduurzamen – Het jonge Nederlandse bedrijf Mayoneur wil met een alternatief voor traditionele verdikkingsmiddelen de mayonaisemarkt verder verduurzamen. De challenger heeft daarvoor een alternatief ontwikkeld van citrusvezels van waste sinaasappels.
Lees berichtPlant B lanceert halal maaltijdbox tijdens de Ramadan
Maaltijdbox – Food startup Plant B introduceert een speciale maaltijdbox voor de Ramadan, die woensdag start. De box bevat voedzame halal diepvriesmaaltijden die snel geserveerd kunnen worden en bedoeld zijn om mensen tijdens de vastenmaand te ontzorgen.
Lees berichtFrikandelburger van Pure Ingredients wint beste VriesVers Product
Verkiezing – De Frikandelburger van Pure Ingredients heeft de prijs gewonnen voor Beste VriesVers Product A-merk. Bij Huismerk Consumentenprijs ging Albert Heijn Low Calorie IJs (gezouten karamel smaak) er met de titel vandoor.
Lees berichtPure Ingredients wint geding over frikandelburger
Uitspraak – Pure Ingredients, de fabrikant van de frikandelburger, heeft de rechtszaak, die Burger King Corporation, het moederbedrijf van Burger King, tegen het bedrijf had aangespannen, gewonnen. De rechter heeft geoordeeld dat de frikandelburger van Pure Ingredients geen kopie is van de FreaKINGdel, die sinds enige tijd bij de hamburgerketen verkrijgbaar is.
Lees bericht