Pure Ingredients benoemt Jos Bongers tot nieuwe CEO


Jos Bongers (l) en Wout van Eeuwijk van Pure Ingredients

Benoeming - Jos Bongers wordt per 1 mei de nieuwe CEO van Pure Ingredients, producent van halal frozen food. Hij wordt verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van het bedrijf. De benoeming volgt na het besluit van Wout van Eeuwijk om een stapje terug te doen. Van Eeuwijk blijft onderdeel van Pure Ingredients en zal de nieuwe CEO en het Directieteam ondersteunen.

Van Eeuwijk is een van de eerste Nederlandse ondernemers die zich richtte op de markt van halal-producten. Van Eeuwijk over het aanstellen van een nieuwe CEO: “In 30 jaar is Pure Ingredients uitgegroeid tot een bedrijf met 3 productielocaties, 200 medewerkers en maken we consumenten dagelijks blij met onze producten. Hoewel ik altijd een onderdeel zal blijven van Pure Ingredients, draag ik met veel vertrouwen de dagelijkse leiding over aan Jos, die de verdere groei van Pure Ingredients gaat bewerkstelligen.”

Verdere groei

Bongers heeft gedurende zijn carrière als Operations Directeur, COO en CEO kennis verzameld op het gebied van de ontwikkeling en groei van diverse bedrijven. Deze kennis gaat hij inzetten om de verdere groei van Pure Ingredients te realiseren.

Bron: Pure Ingredients/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Xu Dong Sun wil eerste halal Japans restaurant openen

Crowdfunding - Maruki, een restaurantconcept dat de Japanse keuken combineert met halal-principes, gaat binnenkort de deuren openen in Rotterdam. Het wordt het eerste halal restaurant in Nederland. Initiatiefnemer is de horecaondernemer Xu Dong Sun. Hij heeft een diepgaande passie voor zowel de horeca als zijn geloof.

Lees bericht


Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht





Pure Ingredients wint geding over frikandelburger

Uitspraak – Pure Ingredients, de fabrikant van de frikandelburger, heeft de rechtszaak, die Burger King Corporation, het moederbedrijf van Burger King, tegen het bedrijf had aangespannen, gewonnen. De rechter heeft geoordeeld dat de frikandelburger van Pure Ingredients geen kopie is van de FreaKINGdel, die sinds enige tijd bij de hamburgerketen verkrijgbaar is.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid