REWE opent eerste REWE ready Smart automaat


De eerste REWE ready Smart Automaat telt 230 producten / Foto bij: REWE

Buitenland – Het Duitse REWE heeft de eerste REWE ready Smart automaat geopend. De eerste locatie van dit nieuwe REWE gemaksconcept is te vinden op het EnBW Schnellladepark in het Duitse Bispingen.

De REWE ready Smart automaat is geplaatst op een locatie direct aan de A7 als aanvullende service voor automobilisten die hun wagen willen opladen. Maar daarnaast richt de shop zich ook op klanten die weinig tijd hebben of geen zin hebben in een bezoek aan de supermarkt. Klanten kunnen er verse snacks krijgen zoals sandwiches en wraps, gekoelde dranken en een basisassortiment aan producten.

Volgens REWE bestaat het assortiment van REWE ready Smart automaat  in Bispingen uit iets meer dan 230 producten. Voornamelijk artikelen voor directe consumptie, waaronder yoghurt, ijs en een breed scala aan gekoelde dranken. Daarnaast biedt de automaat geselecteerde goederen aan voor dagelijkse consumptie en die handig zijn op weg naar vakantie of voor huis, zoals spreads, pasta en diepvriespizza. De onbemande winkel heeft de mogelijkheid om tot 500 artikelen aan te bieden. Bestellen gaat via een scherm, waarna de artikel via een band naar het uitgiftepunt wordt geleid.

Onbemand

REWE is al langere tijd bezig met de ontwikkeling van allerlei shopconcepten. Het supermarktbedrijf en moederbedrijf van Lekkerland, heeft talloze REWE-shops gekoppeld aan tankstations, maar daarnaast ook REWE to go locaties in binnensteden. Het retailbedrijf test momenteel ook een ander onbemand shopconcept. Het gaat daar om 'Josefs nahkauf BOX', een onbemande container waar je 24/7 en 7 dagen in de week boodschappen kunt doen.

Bron: REWE/@FoodClicks

Producten kunnen via een orderscherm worden besteld
Vooraanzicht van de onbemande shoplocatie

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Duitse Edeka neemt deel De Groot Fresh Group over

Overname - De Duitse marktleider in de supermarktsector Edeka neemt bedrijfsonderdelen over van een Nederlandse agf-leverancier. Het gaat om ‘De Groot Fresh Group’ in Hedel. De overnemende partij is Everest, de inkoopdochter van Edeka, waar ook Jumbo en Picnic lid van zijn. Dat meldt vakblad FoodPersonality.

Lees bericht


REWE Duitsland opent eerste plantaardige supermarkt

Buitenland – Het gaat om een experiment, maar de REWE Group heeft onlangs in Berlijn een volledig plantaardige supermarkt geopend. De retailorganisatie wil  met de pilot 'Rewe voll pflanzlich' laten zien hoe gevarieerd en hoe groot het plantaardig aanbod is.

Lees bericht




Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid