Sandra Vingerling nieuwe directeur Retail Vrumona


Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona

Benoeming - Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona, onderdeel van Royal Unibrew. Zij neemt de functie over van Arjen Reijnierse, die deze verantwoordelijkheid momenteel a.i. vervult. Vrumona kiest hiermee voor een interne opvolger.

Vingerling heeft in het verleden gewerkt voor Mars, PepsiCo, Cloetta, Red Bull en Bos. Ze vervulde binnen Vrumona meerdere rollen. Zo neemt zij ervaring mee als Key Accountmanager voor onder andere Superunie en sluit ze ook een periode af als Sales Manager National Accounts voor Out of Home. Vingerling: “Vrumona heeft al jaren een duidelijke en gezonde visie op de toekomst van de frisdrankcategorie. Met onze retailpartners streven we naar gezamenlijke gezonde groei met een breed en relevant portfolio aan merken en producten. Daarbij zullen we komende jaren nog meer focus brengen in een excellente in-store executie.”

Bron: Vrumona/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht


Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht

Vrumona introduceert drie Royal Club Mocktails

Introductie - Alcoholvrij is al een grote trend in zowel bier als sterke drank, maar het aanbod in frisdranken is nog beperkt. Vrumona speelt hier op in met de introductie van Royal Club Mocktails in de klassieke smaken Gin Tonic, Mojito en Ginger Mule. Zonder alcohol en zonder suiker.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid