Shell Hackelaar heropent met shopconcept Shell Café


De nieuwe inrichting van Shell tankstation Hackelaar bij Muiden met het Shell Café

Formulenieuws – Shell-tankstation Hackelaar langs de A1 bij Muiden is donderdag heropend met het nieuwste Shell-shopconcept, Shell Café. Naast verschillende lokketten voor verse juices, broodjes en snacks staan er ook twee koffiemodules; een counter van Starbucks en van Shell Café.

Shell introduceerde het Shell Café vorig jaar april bij tankstation Sandelingen Oost, langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Tankstation Hackelaar vertoont grote gelijkenis, zij het dat de diverse vers-onderdelen nu in een hoek staan opgesteld en niet in rij zoals bij de eerste locatie. Het shopbeeld wordt daardoor nog intiemer. Bij de introductie van het nieuwe concept was een belangrijk doel dat de shop meer gastvrijheid zou uitstralen en dat inrichting en sfeer gelijkenis zouden hebben met een rustgevende, noordelijke ambiance, die ook wordt aangeduid als ‘hygge’.

Verblijfslocatie

Shell wil met de nieuwe stations de locatie aantrekkelijker maken voor consumenten langer te verblijven. Daarom is er ook veel aandacht besteed aan de inrichting van het zitgedeelte. Shell zit middenin een transitie en ziet de wereld van mobiliteit ook in razend tempo veranderen. Een tankstation moet op die nieuwe situatie zijn ingericht. “Het aandeel elektrische auto’s neemt toe en we zien dat mensen meer verspreid over de dag op weg gaan. Daar spelen we op in. Onze shops worden een ontspannen verblijfslocatie waar je letterlijk en figuurlijk even kunt opladen,” aldus Hilmar van den Dool, General Manager Retail Shell en verantwoordelijk voor alle stations van het bedrijf in de Benelux en Frankrijk bij de opening van Shell Café bij Sanderlingen Oost daarover.

22,4 miljoen euro

Shell verlengde vorig jaar de huur van Hackelaar voor een bedrag van 22,4 miljoen euro voor 15 jaar. Het tankstation behoort tot een van de drukste van Nederland. Hackelaar is het tweede station met de nieuwe formule Shell Café. Over vijf jaar verwacht Shell dat de belangrijkste locaties in Nederland Shell Cafés zijn, de namen deli by Shell en deli2go zullen daarbij steeds vaker van de locatiegevels verdwijnen.

(Binnenkort meer over Shell Café in Shell-station Hackelaar in de nieuwste uitgave van @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid