Shell Mastebroek kiest voor snackmuur aan de buitenzijde


Hans van Engelen van ADM Automaten (l) en Jan Mastebroek van Shell Mastebroek in Hardenberg voor de snackmuur / Foto bij: Pompshop

Petrol – Een snackmuur in een tankstation is geen bijzonderheid meer, maar de snackmuur aan de buitenzijde van de shop plaatsen wel. Shell-tankstation Mastebroek in Hardenberg (OV) heeft dat gedaan. Een snackmuur aan de buitenzijde van zijn zaak onder een luifel.

De oplossing is een beetje uit nood geboren, omdat er binnen te weinig ruimte was, kwam de plaatsing van de automaat buiten als alternatief naar voren, laat Hans van Engelen van ADM Automaten weten die de snackmuur plaatste.  Ook hij kent geen tankstation met een snackmuur aan de buitenzijde.

Spreiding

Shell Mastebroek heeft veel aanloop, mede door een spectaculaire omzet in tabak. Mede daardoor was er niet echt de ruimte om een snackmuur te plaatsen. Bovendien is de Shell-locatie gevestigd aan een zeer drukke in- en uitvalsweg naar Hardenberg en ook is er veel aanloop van toeristen en campinggasten. Met de snackmuur buiten kan hij nu die toeloop aan klanten gemakkelijker spreiden. Dat komt met alle coronamaatregelen nu goed uit;  de liefhebbers van een snackje hoeven nu immers niet de shop in te lopen, maar kunnen dat buiten uit de automaat halen. Daardoor is de afstand van anderhalve meter in de shop beter te garanderen.

Extra omzet

De automaat biedt ook de mogelijkheid om na sluitingstijd om 21.00 uur nog omzet te realiseren. Vlak voor sluiting worden de 24 loketten nog even gevuld met warme snacks, die dan de komende uren worden verkocht. De verkoop daarvan gaat zo snel dat de bewaartijd van circa 2 uur voor de snacks in de automaat niet in gevaar komt. Voor die tijd zijn ze al verkocht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Corona heeft weinig invloed op veilingprijzen tankstations

Veiling - De huurrechten van de tankstations langs de Nederlandse snelwegen lijken niet echt te hebben te lijden onder de coronaperikelen. Afgelopen woensdag werden de huurrechten van 29 tankstations voor 15 jaar geveild voor bedragen die niet echt onder deden voor bedragen van eerdere veilingen.

Lees bericht‘Ondanks min 2 miljard euro omzet in Q2 kan 2020 nog wat worden’

Analyse – In tweede kwartaal bedroeg de totale omzetdaling in de foodsevicesector ruim 2 miljard euro. Dat betekent dat slechts de helft van de normale bestedingen in horeca, catering en gemak hebben plaatsgevonden. Maar lichtpuntje is dat mocht de omzet in het tweede en derde kwartaal op hetzelfde niveau uitkomen als in 2019 dan komt de totale omzet van alle sectoren uit op 80%...

Lees bericht

Berkman opent ijs drive-thru met de IJswinckel

Petrol - De IJswinckel en Berkman Energie Service hebben de handen in een geslagen en zijn een ijs drive-thru  gestart op het terrein aan de Tuindersweg 36 in Barendrecht. Sinds afgelopen vrijdag is de ijsafhaalservice geopend. Tijdens de paasdagen liep de wachttijd af en toe op tot 20 minuten.

Lees bericht


Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell

Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien...

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid