Shell Mastebroek kiest voor snackmuur aan de buitenzijde


Hans van Engelen van ADM Automaten (l) en Jan Mastebroek van Shell Mastebroek in Hardenberg voor de snackmuur / Foto bij: Pompshop

Petrol – Een snackmuur in een tankstation is geen bijzonderheid meer, maar de snackmuur aan de buitenzijde van de shop plaatsen wel. Shell-tankstation Mastebroek in Hardenberg (OV) heeft dat gedaan. Een snackmuur aan de buitenzijde van zijn zaak onder een luifel.

De oplossing is een beetje uit nood geboren, omdat er binnen te weinig ruimte was, kwam de plaatsing van de automaat buiten als alternatief naar voren, laat Hans van Engelen van ADM Automaten weten die de snackmuur plaatste.  Ook hij kent geen tankstation met een snackmuur aan de buitenzijde.

Spreiding

Shell Mastebroek heeft veel aanloop, mede door een spectaculaire omzet in tabak. Mede daardoor was er niet echt de ruimte om een snackmuur te plaatsen. Bovendien is de Shell-locatie gevestigd aan een zeer drukke in- en uitvalsweg naar Hardenberg en ook is er veel aanloop van toeristen en campinggasten. Met de snackmuur buiten kan hij nu die toeloop aan klanten gemakkelijker spreiden. Dat komt met alle coronamaatregelen nu goed uit;  de liefhebbers van een snackje hoeven nu immers niet de shop in te lopen, maar kunnen dat buiten uit de automaat halen. Daardoor is de afstand van anderhalve meter in de shop beter te garanderen.

Extra omzet

De automaat biedt ook de mogelijkheid om na sluitingstijd om 21.00 uur nog omzet te realiseren. Vlak voor sluiting worden de 24 loketten nog even gevuld met warme snacks, die dan de komende uren worden verkocht. De verkoop daarvan gaat zo snel dat de bewaartijd van circa 2 uur voor de snacks in de automaat niet in gevaar komt. Voor die tijd zijn ze al verkocht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid