Shell Mastebroek kiest voor snackmuur aan de buitenzijde


Hans van Engelen van ADM Automaten (l) en Jan Mastebroek van Shell Mastebroek in Hardenberg voor de snackmuur / Foto bij: Pompshop

Petrol – Een snackmuur in een tankstation is geen bijzonderheid meer, maar de snackmuur aan de buitenzijde van de shop plaatsen wel. Shell-tankstation Mastebroek in Hardenberg (OV) heeft dat gedaan. Een snackmuur aan de buitenzijde van zijn zaak onder een luifel.

De oplossing is een beetje uit nood geboren, omdat er binnen te weinig ruimte was, kwam de plaatsing van de automaat buiten als alternatief naar voren, laat Hans van Engelen van ADM Automaten weten die de snackmuur plaatste.  Ook hij kent geen tankstation met een snackmuur aan de buitenzijde.

Spreiding

Shell Mastebroek heeft veel aanloop, mede door een spectaculaire omzet in tabak. Mede daardoor was er niet echt de ruimte om een snackmuur te plaatsen. Bovendien is de Shell-locatie gevestigd aan een zeer drukke in- en uitvalsweg naar Hardenberg en ook is er veel aanloop van toeristen en campinggasten. Met de snackmuur buiten kan hij nu die toeloop aan klanten gemakkelijker spreiden. Dat komt met alle coronamaatregelen nu goed uit;  de liefhebbers van een snackje hoeven nu immers niet de shop in te lopen, maar kunnen dat buiten uit de automaat halen. Daardoor is de afstand van anderhalve meter in de shop beter te garanderen.

Extra omzet

De automaat biedt ook de mogelijkheid om na sluitingstijd om 21.00 uur nog omzet te realiseren. Vlak voor sluiting worden de 24 loketten nog even gevuld met warme snacks, die dan de komende uren worden verkocht. De verkoop daarvan gaat zo snel dat de bewaartijd van circa 2 uur voor de snacks in de automaat niet in gevaar komt. Voor die tijd zijn ze al verkocht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Family en Coffee Fellows als duo onder één dak bij AVIA Rilland

Formulenieuws – Een revolutionair dubbelconcept  noemen ze het bij AVIA Vollenhoven en dat is de invulling van het tankstation in Rilland ook.  Na een voorbereiding van anderhalf jaar én zes weken verbouwen heropent binnenkort de volledig vernieuwde locatie officieel met de cafetariaformule Family, gecombineerd met een counter voor de koffiespecialiteiten van Coffee Fellows.

Lees bericht


Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees bericht

Proef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Lees bericht

FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht

Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid