Shell Mastebroek kiest voor snackmuur aan de buitenzijde


Hans van Engelen van ADM Automaten (l) en Jan Mastebroek van Shell Mastebroek in Hardenberg voor de snackmuur / Foto bij: Pompshop

Petrol – Een snackmuur in een tankstation is geen bijzonderheid meer, maar de snackmuur aan de buitenzijde van de shop plaatsen wel. Shell-tankstation Mastebroek in Hardenberg (OV) heeft dat gedaan. Een snackmuur aan de buitenzijde van zijn zaak onder een luifel.

De oplossing is een beetje uit nood geboren, omdat er binnen te weinig ruimte was, kwam de plaatsing van de automaat buiten als alternatief naar voren, laat Hans van Engelen van ADM Automaten weten die de snackmuur plaatste.  Ook hij kent geen tankstation met een snackmuur aan de buitenzijde.

Spreiding

Shell Mastebroek heeft veel aanloop, mede door een spectaculaire omzet in tabak. Mede daardoor was er niet echt de ruimte om een snackmuur te plaatsen. Bovendien is de Shell-locatie gevestigd aan een zeer drukke in- en uitvalsweg naar Hardenberg en ook is er veel aanloop van toeristen en campinggasten. Met de snackmuur buiten kan hij nu die toeloop aan klanten gemakkelijker spreiden. Dat komt met alle coronamaatregelen nu goed uit;  de liefhebbers van een snackje hoeven nu immers niet de shop in te lopen, maar kunnen dat buiten uit de automaat halen. Daardoor is de afstand van anderhalve meter in de shop beter te garanderen.

Extra omzet

De automaat biedt ook de mogelijkheid om na sluitingstijd om 21.00 uur nog omzet te realiseren. Vlak voor sluiting worden de 24 loketten nog even gevuld met warme snacks, die dan de komende uren worden verkocht. De verkoop daarvan gaat zo snel dat de bewaartijd van circa 2 uur voor de snacks in de automaat niet in gevaar komt. Voor die tijd zijn ze al verkocht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz

Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Lees bericht

OK Nederland opent in Diemen 100e vestiging

Tankstation - Voormalig Shell-tankstation ‘Diemerpolderweg’ in Diemen is volledig omgekleurd naar de huisstijl van OK. Diemen is de 100ste tankstationlocatie van OK. Het station heeft ook een nieuw OK Café gekregen. OK Café is een eigen shopconcept van OK Nederland.

Lees bericht

Tabaksspeciaalzaak Van Vuure test automaat met tabaksuitgifte

Vending – Bij een tabaksspeciaalzaak  van de Amsterdamse ondernemer Jeffrey van Vuure in winkelcentrum De Kameleon in Amsterdam Zuid-Oost staat de eerste kiosk met een volledig geautomatiseerde tabaksautomaat. Bij de vendingautomaat kan de klant na een leeftijdscheck zelf de tabakswaren kiezen, afrekenen en meenemen, zonder tussenkomst van een winkelmedewerker.

Lees bericht


AVIA Weghorst langs de A1 kleurt oranje

Tankstation – AVIA Weghorst langs de A1 heeft de tankstation-locatie ‘Lonnekermeer’ tussen Hengelo en Oldenzaal helemaal in de EK-kleuren geschilderd. Naast de kleuren rood, wit en blauw is er ook een levensgrote foto van Wout Weghorst tegen de gevel geplaatst.

Lees bericht

Haagse Shell Mobility Hub nu ook Ochama PickUp-point

Formulenieuws - De Shell Mobility Hub aan de Veerkade in Den Haag gaat samenwerken met omnichannelbedrijf Ochama en krijgt een PickUp-point van deze boodschappendienst. Gebruikers kunnen in de Shell Mobility Hup nu niet alleen de auto en zichzelf ‘opladen’, maar ook direct hun online bestelde boodschappen afhalen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid