Sligro neemt bezorgservicelocatie Evergem (B) in gebruik


De bezorgklanten van Sligro-groothandel in Antwerpen kunnen voortaan vanuit Evergem beleverd worden

Groothandel – Deze week heeft Sligro de nieuwe bezorgservicelocatie in Evergem (België) conform plan in gebruik genomen. Dit betekent dat de bezorgklanten van de Sligro-groothandel in Antwerpen voortaan vanuit Evergem beleverd kunnen worden.

Hiermee zet Sligro een belangrijke stap voorwaarts naar het nieuwe model voor bezorging in België. In dat model worden klanten van zowel Sligro, Sligro-M als JAVA Foodservice vanuit de dichtstbijzijnde bezorgservicelocatie beleverd. Zoals bij de halfjaarcijfers aangekondigd heeft Sligro de koers van de aanpak op de ERP-implementatie en de aansturing van de Belgische activiteiten aangepast. Het bedrijf is begonnen met de uitrol van het ERP landschap zoals dat ook voor Sligro-M wordt ingezet. De ingebruikname van de nieuwe bezorgservicelocatie in Evergem past in die plannen. De komende maanden worden ook de Sligro-ISPC groothandels in Luik en Gent op die technologie overgezet.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht


Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht

Sligro Food Group ziet marktaandeel groeien in turbulent jaar

Groothandel - De Sligro Food Group wist in een turbulent jaar zowel in Nederland als in België het marktaandeel te vergroten. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers van de foodservicegroothandel. “De operationele prestaties verbeterden waardoor de ebitda met € 11 miljoen toenam tot € 137 miljoen. De nettowinst over het boekjaar werd gedrukt door incidentele lasten en bedroeg over 2023 € 6 miljoen,” aldus CEO...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid