Sligro neemt bezorgservicelocatie Evergem (B) in gebruik


De bezorgklanten van Sligro-groothandel in Antwerpen kunnen voortaan vanuit Evergem beleverd worden

Groothandel – Deze week heeft Sligro de nieuwe bezorgservicelocatie in Evergem (België) conform plan in gebruik genomen. Dit betekent dat de bezorgklanten van de Sligro-groothandel in Antwerpen voortaan vanuit Evergem beleverd kunnen worden.

Hiermee zet Sligro een belangrijke stap voorwaarts naar het nieuwe model voor bezorging in België. In dat model worden klanten van zowel Sligro, Sligro-M als JAVA Foodservice vanuit de dichtstbijzijnde bezorgservicelocatie beleverd. Zoals bij de halfjaarcijfers aangekondigd heeft Sligro de koers van de aanpak op de ERP-implementatie en de aansturing van de Belgische activiteiten aangepast. Het bedrijf is begonnen met de uitrol van het ERP landschap zoals dat ook voor Sligro-M wordt ingezet. De ingebruikname van de nieuwe bezorgservicelocatie in Evergem past in die plannen. De komende maanden worden ook de Sligro-ISPC groothandels in Luik en Gent op die technologie overgezet.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Uitdagende tijden blijven Sligro parten spelen

Groothandel - De omzet van de Groep over het eerste halfjaar 2024 bedroeg € 1.393 miljoen, een afname van 0,7% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2023. Desondanks bleef onze ebitda met € 55 miljoen gelijk aan vorig jaar en nam het bedrijfsresultaat met € 2 miljoen toe tot € 6 miljoen. De nettowinst nam door gestegen rentelasten af tot een verlies van € 1 miljoen.

Lees bericht

Feyenoord en Sligro verlengen samenwerking met 5 jaar

Samenwerking - Feyenoord Rotterdam N.V. en Sligro hebben het partnership met vijf jaar verlengd. De horecagroothandel is daarmee tot 1 juli 2029 als Official Food Partner aan de club verbonden. Ook blijft Sligro food- en non-foodproducten leveren aan De Kuip. Dat meldt Sligro Food Group.

Lees bericht

Foodservice groothandels verenigen zich in FSN

Groothandels – Zes groothandels in de foodservicesector hebben zich verenigd in een nieuwe branchevereniging genaamd Foodservice Nederland (FSN). FSN is aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) en wordt voorgezeten door de oud-politicus Erik Ziengs. De bedrijven willen de foodservicesector een duidelijke stem richting politiek Den Haag geven.

Lees bericht


Instock redt in 10 jaar tijd 3 miljoen kilo voedsel

Voedselverspilling - Instock viert dit jaar het tienjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Instock zich niet alleen ontwikkeld van een restaurantconcept tot een duurzame horeca groothandel (InstockMarket), maar heeft ook een indrukwekkende 3 miljoen kilo voedsel gered van verspilling.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid