Sodexo lanceert ‘ontzorgingsplatform’ WorkX


WorkX van Sodexo helpt werknemer thuis met allerhande klusjes

Catering  – Sodexo lanceert het online platform WorkX. Met het platform kunnen werkgevers zorgen voor een optimale thuiswerkomgeving voor hun medewerkers, zoals het snel en makkelijk iets laten doen aan die te lage bureaustoel, instabiele wifi of bedompte luchtkwaliteit.

Het online platform WorkX moet werknemers thuis ontzorgen. Zo kunnen werknemers ook 24/7 de WorkX-assistent inroepen om te helpen bij het vinden van een loodgieter, klushulp, oppas, het reserveren van tickets voor een event of hulp vragen van bijvoorbeeld een vitaliteitscoach. Sodexo wil met deze nieuwe dienst inspelen op de trend naar meer thuiswerken, die als gevolg van corona in een stroomversnelling is gekomen.

Maar daarnaast kan een werkgever die zijn werknemers ondersteunt bij alles wat bij thuisweken komt kijken, zich ook onderscheiden. Zeker als het gaat om minder voor de hand liggende producten en diensten zoals een goede onderhoudsbeurt van je mechanische ventilatie of het aanschaffen en laten ophangen van CO2-melders. Zaken die bijdragen aan een gezonde, veilige en fijne thuiswerkplek.

Sodexo zet WorkX ook breed in. Het platform is daarom niet alleen beschikbaar voor de klanten van Sodexo maar ook voor andere bedrijven en organisaties. Thomas Jespers, hoofd productontwikkeling bij Sodexo: “De scheidslijn tussen werk en privé vervaagt. Wij vinden dat als je mensen de ruimte biedt om thuis te werken, je ze daar ook goed bij moet ondersteunen. Op kantoor, thuis, op remote werkplekken en zelfs onderweg. Met het nieuwe platform WorkX kunnen medewerkers diensten en producten afnemen waarmee werkgevers thuis dezelfde kwaliteit werkomgeving kunnen bieden als op kantoor.”

Bron: Sodexo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht

40% Nederlanders luncht achter bureau

Onderzoek - Uit onderzoek van Multiscope in opdracht van maaltijdbox Green Chef blijkt dat ruim 40 procent van de Nederlanders achter zijn of haar bureau luncht bij drukte. Als mensen thuiswerken ligt dat percentage nog hoger, namelijk op 49 procent. Bovendien blijkt dat bijna de helft van de ondervraagde vrouwen ongezonder eet door stress.

Lees bericht




Kwalitaria wint twee Dutch Interactive Awards

Verkiezing - Kwalitaria heeft samen met Bluebird Day twee zilveren Dutch Interactive Awards in ontvangst mogen nemen voor het nieuwe online platform. Tijdens de uitreiking in de Beurs van Berlage werd zowel in de categorie Digitale Transformatie als in de categorie E-commerce een award gewonnen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid