Sound & Soul Foodbar in Arnhem is beste nachozaak


Verkiezing - Sound & Soul Foodbar in Arnhem is uitgeroepen tot beste nachozaak van Nederland. Horecazaken door heel Nederland maakten de afgelopen maanden kans op een plek in de Nacho Top Tien van 2022.

De verkiezing was uitgeschreven door het Tex-Mex merk Santa Maria. Het merk organiseert de verkiezing twee keer per jaar. Nacho’s behoren tot de favoriete snacks van Nederlanders en staan zowel thuis als in restaurants en cafés bij de borrel vaak op tafel. Om uit te vinden war de lekkerste buiten de deur gegeten kunnen worden, gingen de afgelopen maanden mystery guests langs bij horecazaken door heel Nederland om nachogerechten op smaak, originaliteit en presentatie te beoordelen.

Rijke, verse toppings

Sound & Soul Foodbar in Arnhem kwam als beste uit de bus bij de vakjury en mag zich nu een jaar lang de beste nachozaak van Nederland noemen. De nacho’s van Sound & Soul Foodbar vielen bij de jury op door de perfecte smaak en aantrekkelijke presentatie. De rijke, verse toppings en knapperige nacho’s bezorgden de Gelderse onderneming de eerste prijs. De tweede prijs was voor de Pulled Chicken Nacho’s van restaurant Fort bij Asperen nabij Gorinchem. Café Gasterij Den Hamse Bok in Dongen kwam binnen op de derde plek met de royale en smaakvolle Nacho’s Pulled Pork.

Creativiteit

De juryleden viel dit jaar op dat de chefs hun nachogerecht gebruiken om hun persoonlijke smaak en creativiteit op los te laten. Ook waren ze onder de indruk van de afwisseling in smaken en presentaties waarmee de keukens wisten te verrassen. Op basis van de bezoeken aan de horecazaken werd de Nacho Top Tien van 2022 opgesteld, waaruit uiteindelijk de ultieme winnaar werd gekozen.

Bron: Santa Maria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Terug naar de ‘flavor’ op Food Inspiration Days Outdoor

Foodevent - Proeven, ruiken, koken, vergelijken, het kan allemaal op het eerste Food Inspiration Days Outdoor-event in Ede. Het vroegere eendaagse Unplugged heeft plaats gemaakt voor een tweedaags buitenspektakel op het terrein van kaasboerderij Remeker waar op zoek wordt gegaan naar de kern van elk product, of dat nu de kwaliteit, de boer, de teler of de smaak van het...

Lees bericht


Finse Paulig opent klimaatneutrale tortillafabriek in België

Tex Mex – Vorige week heeft het Finse familiebedrijf Paulig een nieuwe tortillafabriek geopend in België. Dit betekent een belangrijke mijlpaal om aan de groeiende vraag van Tex Mex-producten in Europa te voldoen. De klimaatneutrale, moderne fabriek is gebouwd naast de bestaande faciliteiten van Paulig in Roeselare, België. De fabriek produceert tortilla’s voor Santa Maria, Poco Loco en private label.

Lees bericht

Paulig neemt Spaans Tex-Mex-snackbedrijf Liven over

Overname - Het internationale familiebedrijf Paulig in voeding en dranken neemt het, in Spanje gevestigde, bedrijf Liven over om de groei van haar Tex Mex- en snackingactiviteiten in Europa te stimuleren. Het portfolio van snacks en Tex Mex producten van Liven is een van de breedste in Europa. Vorig jaar realiseerde Liven met 290 medewerkers  een omzet van 63 miljoen euro.

Lees bericht

Vierde editie Nationale Week Zonder Vlees van start

Actieweek – Vandaag gaat de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees van start. Tijdens deze campagne wordt Nederland bewust gemaakt van de positieve impact van minder vlees eten, en ervaren zij hoe gemakkelijk dit kan zijn. Het animo van partners en andere organisaties is onverminderd groot. Naast vele Nederlanders, supermarkten en producenten, sluiten ook scholen, pompstations, studentenverenigingen en ministeries...

Lees bericht


Paulig wil koploper worden in duurzaamheid

Achtergrond - Paulig, het van origne Finse moederbedrijf achter Tex Mex merk Santa Maria en de plantaardige eiwitbron Pulled Oats van Gold&Green kondigde onlangs aan om koploper te worden als het gaat om duurzaamheid. Zo hebben zij de ambitie om in 2030 70% van de netto-omzet te halen uit producten en diensten die de gezondheid en het welzijn van mensen en...

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid